Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
7 Alternatieve wereldwonderen (die je eens in je leven gezien moet hebben!)
Benieuwd welke 7 alternatieve wereldwonderen je absoluut niet mag misssen? Bekijk dan dit lijstje!
· Redactie
Héérlijk filmpje van een reis door de Filipijnen
Pieter Nijssen maakte een fantastische rondreis door de Filipijnen en legde zijn reis wel héél mooi vast met zijn GoPro!
· Redactie
Dit Sri Lanka filmpje is te goed voor woorden
Dat Sri Lanka mooi is wisten we, maar "Goeiedag zeg": Déze beelden laten dit tropische eiland in de Indische Oceaan wel even op een héél vette manier zien. Allemaal kijken! Gegarandeerd dat je na het zien een reis Sri Lanka wilt boeken!
· Redactie
Écht lokaal reizen, hoe doe je dat?
Bestaat dat? Een reisbureau dat je helpt je reis ‘lokaal’ te maken? Zoals; “echt in contact komen met de mensen van het land?” Ja, dat bestaat: het heet Local Hero Travel.
· Redactie
Tips voor vervoer: zo maak je de mooiste rondreis Cuba
Droom jij ook van Cuba? Van de sfeervolle straten, de groene tabaksvelden en de klassieke Amerikaanse auto’s? Lees dan verder!
· Redactie
Ontdek wintersport dit seizoen in Noorwegen
Wil je dit winterseizoen de Alpen eens inruilen voor een nieuwe ervaring? Denk dan eens aan Noorwegen, een unieke bestemming voor je volgende wintersport. En door de sneeuwzekerheid en de vele winteractiviteiten is het Scandinavische land de laatste jaren uitgegroeid tot een must-visit voor wintersporters!
· Redactie
Dit zijn dé bestemmingen voor 2018!
Het nieuwe jaar staat te trappelen om z’n intrede te doen. En een nieuw jaar betekent een nieuwe reisbestemming! Zoveel landen, zoveel keuzes. Daarom dit lijstje!
· Redactie
De 5 mooiste stranden van Kaapstad
Waar je in Nederland de keuze moet maken tussen Hoek van Holland of Renesse heb je in Kaapstad een veel breder assortiment aan zand en strand. Ik snap dat dit overweldigend kan worden. Vandaar dit handige lijstje met de beste stranden in Kaapstad.
· Redactie
Reisgids Papua: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Papua maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Papua reis.
· Redactie
Déze prachtige video van een Vietnam reis móet je zien
Benieuwd hoe een rondreis Vietnam eruit ziet? Kijk dan déze schitterende video die Dave en Ayla maakten tijdens hun reis van bijna 3 weken door dit mooie land. Geluid aan en genieten!
· Redactie
Reisgids Kalimantan: Bezienswaardigheden, tips én routes
Wil jij naar Kalimantan reizen? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Kalimantan reis.
· Redactie
Pinguïns spotten in Afrika
Wist jij dat je pinguïns in Zuid-Afrika kunt spotten? Ja dus! Lees dit artikel van Bas Krommenhoek maar!
· Redactie
Bogotá: Dé must-see bezienswaardigheden én tips (deel 1)
Bogotá is een stad die je zéker gezien moet hebben in Colombia. Het is niet alleen de hoofdstad, maar ook een stad vol cultuur, mooie gebouwen, pleinen, restaurants en nog veel meer. Student Dawid vertelt je er meer over!
· Redactie
Amazing Asia – Een waanzinnig filmpje van Zuidoost-Azië
Wauw! Déze beelden zijn voor iedere Zuidoost-Azië ganger een must-see! Nederlander Juul Kessels ondernam een rondreis van maar liefst 7 maanden door Zuidoost-Azië en maakte deze te gekke video. Gaaf!
· Redactie
Medellín in Colombia: Tips en bezienswaardigheden
Ben je van plan om een reis door Colombia te maken? Zet Medellín dan op je lijstje! Deze stad van de "Eeuwige lente" ligt mooi tussen de bergen en heeft vele gave bezienswaardigheden. Kijk maar!
· Redactie
Dingen die je gedaan MOET hebben in Colombia
Welke activiteiten en bezienswaardigheden mag je niet missen in Colombia? Wij vertellen het je in dit blog!
· Redactie
Waarom je je reis naar Cuba beter van tevoren kunt regelen
Oude Amerikaanse auto’s, koloniale stadjes, vervallen straten, cowboys te paard…Reizen in Cuba is een stap terug in de tijd zetten.
· Redactie
Vijf reistips voor Nepal
Ben je gek op de natuur, maar heb je ook interesse in culture highlights? Dan is Nepal een ideale reisbestemming! En  voor een prachtige Nepal reis hebben wij 5 goede tips voor je.
· Redactie
Duurzaam reizen: wat levert het jou als reiziger op?
Duurzaam reizen bekent dat je tijdens je reis zoveel mogelijk rekening houdt met het milieu, de natuur, de dieren en de lokale bevolking. Je denkt na over de keuzes die je maakt en kiest de opties die zo min mogelijk schade veroorzaken. Deze praktische tips voor verantwoord reizen zijn niet alleen goed voor je bestemming, maar leveren jou ook nog eens een mooiere reis op.

Archief