Home
Over ons

Over ons

Rondreis.nl is dé site voor iedereen die houdt van Rondreizen en de wereld ontdekken. Op Rondreis.nl bekijk en vergelijk je eenvoudig het meest complete aanbod van Rondreizen van Nederlandse reisorganisaties.

We geven daarnaast ook bestemmingsinformatie, handige tips en inspiratie voor je reis. We zetten ons iedere dag weer in om van Rondreis.nl een betere website te maken. Op die manier helpen we jou bij het vinden van jouw ideale reis.

Passie voor reizen

We houden zelf enorm van reizen en we weten ook hoe lastig het kan zijn om via internet een reis te vinden die aan je wensen voldoet. Daarom hebben wij in 2010 deze website opgericht. We willen je de meest handige en overzichtelijke website bieden voor al je reisplannen. Of je nu een groepsrondreis door Thailand wilt maken of een individuele rondreis Cuba.

Inmiddels is Rondreis.nl uitgegroeid tot de grootste en meest complete vergelijker op het gebied van verre (rond)reizen. Je vindt op Rondreis.nl meer dan tweeduizend Rondreizen van zowel de bekende als de minder bekende reisorganisaties.

Wat doen we voor je?

Rondreis.nl is gespecialiseerd in het vergelijken van reizen van de Nederlandse reisorganisaties naar wereldwijde bestemmingen. We zijn zelfstandig en onafhankelijk en we werken uitsluitend met organisaties die zijn aangesloten bij de ANVR.

Via de zoekmachine kun je eenvoudig op diverse manieren op zoek gaan naar een reis. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op prijs, bestemming, reissoort of reisduur. We werken er dagelijks aan om dit reisaanbod zo compleet en actueel mogelijk te houden.

Onze redactie selecteert daarnaast dagelijks het leukste reisnieuws, nuttige tips en de beste aanbiedingen. Erg handig zijn ook de beoordelingen van reizigers op de verschillende reizen en reisorganisaties. Zo kun je van iedere aanbieder de ervaringen en het gemiddelde beoordelingscijfer zien.

Rondreis.nl is geen reisorganisatie. Wij verkopen dus zelf geen Rondreizen.

Volg ons

Hou jij ook zo van reizen? Volg ons! We geven je het laatste reisnieuws, interessante reisweetjes, leuke acties en vooral veel reisinspiratie!

Meer weten?

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? We zijn altijd benieuwd naar je feedback! Via ons contactformulier kun je direct contact met ons opnemen.

Ben je eigenaar of medewerker van een reisorganisatie? Neem contact op om de mogelijkheden voor een samenwerking met Rondreis.nl te bespreken.