Tropische stranden in Belize
Home
Bestemmingen
Midden-Amerika

Rondreizen in Midden-Amerika

Reizen in Midden-Amerika is fascinerend, avontuurlijk én relaxt! Dit relatief kleine gebied biedt een spectaculaire mix van culturen, landschappen, mensen, dieren en natuurverschijnselen. Van vulkanen tot Maya-ruïnes en van exotische stranden tot indianen stammen. Midden-Amerika moet je ontdekken!

Een rondreis Midden-Amerika is een uitstekende manier om het stukje land dat Noord- en Zuid-Amerika met elkaar verbindt te ontdekken. Maar laat de ‘kleine’ oppervlakte je niet van de wijs brengen. Midden-Amerika biedt een enorme diversiteit aan natuur, cultuur en reismogelijkheden! Rondreizen in Midden-Amerika is dan ook een geweldige belevenis voor jong en oud. Bekijk de Maya ruines in Guatamala, het Panamakanaal, de jungle van Honduras of de onderwaterwereld van Belize.

Vanwege de relatief kleine omvang van de landen is het mogelijk om tijdens je privéreis of groepsrondreis door Midden-Amerika meerdere landen aan te doen. Het meest populaire land in Midden-Amerika is nog altijd Costa Rica. Het is dan ook niet moeilijk om hier rond te reizen. Het land is uitermate geschikt voor een afwisselend avontuur waarin actieve uitstapjes, natuur en strand gecombineerd worden. Boek nu je rondreis Midden-Amerika!

Populaire bestemmingen

Alle rondreis bestemmingen in Midden-Amerika

Midden-Amerika in het kort

Aantal landen
25
Oppervlakte
524.000 km2
Inwoners
41.739.000
Officiële talen
Spaans, Engels
Religie
Christendom
Grote steden
San Jose, Belize stad, Antigua, Panama Stad, San Salvador
Langste rivier
Rio Coco (750km)
Hoogste berg
Volcan Tajumulco (4220m)
Bekend om
Maya's, siësta's, vulkanen, stranden, markten