Honduras

Het eiland Roatán

Rondreis Honduras

Maya magie, jungles, turquoise water en ongerepte stranden

Reis naar Honduras en proef een heerlijke cocktail mix van Maya ruïnes, de Caribische kust en uitbundige natuurlijke schoonheid! In het bergachtige groene landschap kun je brulapen en tropische vogels spotten. Of ga snorkelen langs de witte zandstranden. De relaxte Hondurezen verwelkomen je graag!

Tijdens het rondreizen door Honduras beleef je het beste van twee werelden: fraaie natuur, maar gelukkig (nog) geen massatoerisme. Het is een land waar vooral waterliefhebbers het naar hun zin zullen hebben: langs de kust tref je mooie stranden en prima watersportmogelijkheden, maar je kunt je ook vergapen aan de indrukwekkende watervallen van Pulhapanzák! Nog niet genoeg? Vervolg je rondreis in Honduras dan richting het fotogenieke Meer van Yojoa, waar je zonder twijfel veel locals ontmoet.

Als je optimaal van je reis door Honduras wilt genieten, boek je het liefst een groepsrondreis of individuele rondreis. Dan kom je ook zeker in Copán terecht, waar je eewenoude ruïnes vindt uit de tijd van de Maya’s. Het is eigenlijk de enige plek in Honduras waar wél vaak veel mensen komen, maar dat zijn de prachtige ruïnes ook zeker waard!

Vlag:
Hoofdstad:
Tegucigalpa
Inwoners:
6.975.204
Oppervlakte:
112.090 km2
Beste reistijd:
februari t/m mei
Tijdsverschil:
7 uur vroeger
Vliegtijd:
12:10 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
9/10
Strand
8/10
Steden
7/10
Eten
7/10
Actief
8/10

Video's van Honduras

Reisorganisaties met reizen naar Honduras

Reizen naar Honduras