Djoser

Met oog voor de Wereld

Djoser

Djoser organiseert al bijna jaar actieve groepsreizen onder het mom ‘De andere manier van reizen’. De groepsrondreizen van Djoser vinden plaats over de hele wereld en hebben een actief karakter. Bij Djoser reis je met een groep van gemiddeld 16 reizigers, maar er je hebt ook veel individuele vrijheid. Je bent nooit verplicht om met de groep mee te gaan.

Geniet van cultuur en natuur op een mooie verre bestemming. Vervoer, accomodatie en excursies zijn allemaal goed geregeld. Djoser maakt gebruik van deskundige en enthousiaste reisbegeleiders die Nederlands spreken. Djoser werkt daarnaast in alle landen samen met een lokale reisagent. Naast de groepsrondreizen organiseert Djoser ook wandel- en fietsreizen wereldwijd en kun je met Djoser junior met de kinderen op ontdekkingsreis.

Accommodatie
7.5
Vervoer
7.6
Reisleiding
8.1
Prijs / Kwaliteit
7.4
Algemeen
7.6
Djoser is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Djoser
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Djoser

Na verschillende reisorganisaties vergeleken te hebben zijn we uitgekomen bij Djoser. Achteraf hebben we hier geen spijt van hoor, wat een top organisatie! We hebben in drie weken tijd zo veel gezien en gedaan en ondertussen werd het allemaal prima beg
- Pieter d V.

Blogs over Djoser

· Suzanne van Duijn
Djoser update: nieuwe reizen, Open Huis en actiecode
Ontdek Djoser’s nieuwste reizen, help kinderen in Myanmar en kom 15 april naar het Open Huis. En boek je in april dan krijg je met de actiecode extra korting!
· Suzanne van Duijn
Djoser-ervaringen: gemiddeld een 8
Zin om er lekker tussenuit te gaan? Boek je reis dan eens bij Djoser en ontdek waarom zij gemiddeld met een 8 worden beoordeeld op Rondreis.nl.
· Suzanne van Duijn
Djoser geeft tips: overwinteren doe je hier!
Reisorganisatie Djoser tipt de vetste reizen voor komend seizoen én waar je meer informatie over de tofste bestemmingen kunt vinden.
· Suzanne van Duijn
Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes
Met reisorganisatie Djoser kan je voortaan ook naar de Kaapverdische eilanden! Lees meer over deze nieuwe bestemming en de vele anderen of kom naar het open huis op 17 september.   
· Suzanne van Duijn
Tip: Boek nú bij reisorganisatie Djoser met 50 euro korting
Wie in de maand april een reis bij Djoser boekt ontvangt 50 euro korting per persoon.
· Redactie
Nieuwe Peru reis bij Djoser
Altijd al eens naar het magisch mooie Peru willen reizen? Dan is dit je kans. Reisorganisatie Djoser heeft een schitterende nieuwe Peru rondreis opgenomen in haar reisaanbod!
· Suzanne van Duijn
Djoser reizen organiseert Open Huis op 16 april
Wil je meer weten over reisorganisatie Djoser en natuurlijk het uitgebreide reisaanbod van Djoser? Noteer dan 16 april in je agenda. Dan heeft Djoser een Open Huis!
· Suzanne van Duijn
7x Off the beaten track reizen met Djoser
Reisorganisatie Djoser geeft jou genoeg bucketlist-materiaal voor een goed gevuld nieuw reisjaar!

Beoordelingen van Djoser

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Djoser?
5,3

Vreselijk reis zuid indoa

India
Groepsrondreis met Djoser
17-03-2023

Bloed ib de muren,volledig kapot gescheurde lakens,matrassen kapot en met gaten,smerige badkamers met vuil overal,en na 3 keer india weten we hoe het ook kan ,djoser heeft na 6vweken nog geen reactie op mijn claim gegeven ,nog geen telefoontje,minachting,als je de foto's ziet kun je niet met droge ogen zeggen dat dit goede middeklasse hotels zijn bij een reis van 5000 euro excl ontbijt voor 2 personen,djoser heeft geen enkele intentie om dit op te lossen

Frans Delgman
Gereisd met partner
10

Een van drie reizen op rij; geweldig

Cuba
Groepsrondreis met Djoser
17-02-2023

Ik reisde met Djoser naar Cuba, Vietnam en Australië. En ik heb alweer geboekt voor Zuid-Afrika. Het zijn avontuurlijke reizen, vol afwisseling en in mijn geval uitstekende accomodaties overal. Natuurlijk zijn er soms wel eens wat moeilijkheden ter plaatse maar daar kan Djoser niets aan doen. De reisleiding doet er alles aan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken en helpt waar het maar kan. Ik kan alleen maar zeggen dat tot nu toe mijn ervaringen met Djoser zeer positief waren en de prijzen ook redelijk zijn. We worden niet in kippenhokken geplaatst en dat heeft zijn prijs. Alles was schoon en netjes. Ik geef ze een tien!

Marianne Houtzager
Alleen gereisd
8,0

Goede reis door Colombia

Colombia
Groepsrondreis met Djoser
19-01-2023

Kort samengevat een goede reis gehad door colombia. Tuurlijk zijn er verbeter punten maar wij hebben een fijne reis gehad en kan ook rustig gezegd worden van onze reisgenoten.
Hou rekening met lange busreizen 6 uren of meer. Maar landschap is heel mooi dus prima uit te houden
De wandeling in de buurt van Popoyan kon niet door gaan vanwege een activiteit van de lokale bevolking. Was jammer maar kon gebeuren.
Hotels over het algemeen goed en de meeste ook een hele goede ligging.
Vervoer en reisleiding waren prima.

Huub
Gereisd met partner
1,0

Na het boeken direkt een fikse meerprijs

Kenia
Groepsrondreis met Djoser
17-01-2023

Samenvatting: Djoser wil je direkt na de boeking een forse meerprijs in de maag splitsen.

Op 30-12-2022 boekten mijn vrouw en ik online de lodge/hotelreis Kenia & Tanzania voor € 4895,-- pp. Bij deze reis stond vermeld: Vertrek gegarandeerd.
Direkt na onze boeking verscheen er een scherm met de mededeling dat de boeking onder voorbehoud was omdat de vlucht Amsterdam-Nairobi moest worden aangevraagd.
Hierover zou bericht volgen. Twee weken later worden we gebeld door Djoser, mw. Marleen de Kock. De reis kon doorgaan, maar moest dan wel € 372,-- pp. meer kosten. Een prijsverhoging van € 744,-- dus voor ons beiden.
Dat kwam zei ze omdat Djoser maar beperkt vluchten inkocht van tevoren.
Waarop ik zei dat dat merkwaardig is als je reizen verkoopt met vertrekgarantie en een vaste prijs. Of je moet duidelijk op je site zetten dat een prijsverhoging alsnog mogelijk is.
Maar dat zag ik verkeerd omdat de prijzen van Djoser vanaf-prijzen waren volgens haar.
Waarop ik daar weer tegenin bracht dat er op hun site toch echt bij elke vertrekdatum een vaste prijs vermeld staat.
In een tweede telefoongesprek met mw. de Kock probeerde ik haar weer uit te leggen dat ze dit niet konden maken. Na een paar minuten al zei mevrouw dat ze geen zin meer had in dit telefoongesprek en het gesprek ging beëindigen. En dat deed ze.
Dat was de klantenservice van Djoser in aktie. Toen hadden we het helemaal wel gehad en hebben we de reis per mail ge-annuleerd. Nooit meer wat gehoord van Djoser. We zijn opgelucht dat we van Djoser af zijn.
Deze reis is nu weer te boeken op hun site voor € 4995,-- terwijl de reis dus
€ 5267,-- moet kosten. Ook de volgende boeker krijgt dus weer een fikse meerprijs om de oren. En dus is het bewuste prijsmisleiding door Djoser met als doel er zelf rijker van te worden.
Klanten binnenlokken met een lage prijs en daarna de prijs flink verhogen.
Het uitzoeken van een reis is voor ons altijd een leuke bezigheid, maar bij Djoser slaat de vreugde bij