Home
Blog
Bestemmingen
7x Off the beaten track reizen met Djoser

7x Off the beaten track reizen met Djoser

2 minuten leestijd
7x Off the beaten track reizen met Djoser

Reisorganisatie Djoser geeft jou genoeg bucketlist-materiaal voor een goed gevuld nieuw reisjaar!

Wil je eens wat anders? Bekijk dan deze reizen van Djoser. Ideaal voor een tripje in 2016, want onderstaande bestemmingen kunnen snel veranderen, zowel qua sfeer als qua toerisme.

Het ‘echte’ Cuba met Djoser

Staat Cuba op je bucketlist? Wacht dan vooral niet te lang met het vervullen van je Cubaanse wens. Bij voorkeur reis je nog dit jaar naar Cuba, want door de aangehaalde banden met de Verenigde Staten zou het ‘oude Cuba’ wel eens heel snel verleden tijd kunnen zijn. Die mooie stranden zullen er nog wel even liggen; bezoek liever klassieke steden en authentieke plaatsjes. En waarom eigenlijk niet per fiets?

De alternatieve safari: Tanzania

Kamperen tussen de wilde dieren: sommige mensen zullen gillend wegrennen. Maar is reizen jouw tweede natuur en ben je gek op wildernis? Dan is slapen in een safaritent in Tanzania echt iets voor jou! Voel je één met de prachtige natuur van de Ngorongokrater en het nationaal park Serengeti. Uiteraard kun je hier ook de Big Five ‘even’ spotten. Sluit je avontuurlijke trip af met relaxen op bounty-eiland Zanzibar.

Citytrip Tel Aviv

Kosmopolitan Tel Aviv is ideaal voor alternatieve citytrip, waar het bovendien vrijwel altijd lekker weer is. Cultuur en geschiedenis heb je genoeg, maar ook het strand, uitgaansleven en de Israelische keuken zijn erg fijn. Meer tijd? Plak dan zeker een rondreis Israël aan de stedentrip vast. De dode zee en de historische stad Jeruzalem zijn slechts een greep uit de bezienswaardigheden.

Met Djoser naar Nova Scotia

Wie echt eens iets anders wil, vliegt naar Halifex. Dit oostelijke puntje van Oost-Canada is een bron van geschiedenis, waar de Europese expansie nog goed zichtbaar is. Iets verderop is bij de grens van Nova Scotia het grooste getijdeverschil ter wereld waarneembaar: maar liefst zestien meter verschil is er tussen eb en vloed. Dat levert natuurlijk mooie plaatkes (lees: indrukwekkende draaikolken) op. Reis door langs imposante kliffen, spot walvissen, en sluit je rondreis af in de Amerikaanse stad Boston.

Ladakh in India

India, het land van de drukke, smerige steden of de mediterende hippies in het zuiden? Dan ken jij het bergachtige noorden nog niet! Maak kennis met de Tibetaanse cultuur, bezoek de Gouden tempel, wandel door de Himalaya en verken Dharamsala, de woonplaats van Dalai Lama. Neem goede kleding mee, want je zult zeker sneeuw tegenkomen!

Verbazingwekkend Iran

Iran is een land waar je zo langzamerhand steeds meer over hoort bij de reisliefhebbers. Het is een land dat er om schreeuwt om ontdekt te worden. Lieve mensen, een schitterende cultuur en prachtige landschappen kenmerken dit voor buitenlanders zeer vriendelijke land. Met Djoser kun je vanuit Teheran een rondreis maken van twee of zelfs drie weken.

Van Guatemala-stad naar San-Jose in 21 dagen

Wil je Midden-Amerika op een mooie manier ervaren? Dan is deze reis dwars door de landen Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua én Costa Rica een geweldige ervaring! Je reist met Djoser langs alleen maar mooie bezienswaardigheden en kunt ook nog genieten van een cocktail op het strand.

Meer weten over deze reizen of behoefte aan meer insiratie? Bezoek de Reizigersinformatiedagen van Djoser op 29, 30 en 31 januari 2016.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7