Home
Blog
Bestemmingen
Met Djoser naar Indonesië

Met Djoser naar Indonesië

op 22 januari 2015
1 minuut leestijd
Met Djoser naar Indonesië

Wil je dit jaar een rondreis door het mooie Indonesië maken? Djoser reizen heeft een uitgebreid aanbod van groepsreizen naar Indonesië. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Indonesië is een schitterend land om te ontdekken. Maar het is ook een groot land en bestaat bovendien uit duizenden eilandjes! Als je niet de tijd hebt om maanden in het land te verblijven of gebonden bent aan een bepaald budget, dan is een groepsrondreis een ideale manier om in een betrekkelijk korte tijd veel prachtige dingen te gaan zien en doen. Groepsrondreizen zijn goedkoper omdat ze in groepsvorm worden uitgevoerd. En natuurlijk is het heel gezellig!

Djoser is één van de bekendste groepsreis-aanbieders in Nederland en heeft veel keuze in reizen naar Indonesië.

Java en Bali, 18 dagen
In ruim twee weken reis je langs de hoogtepunten van de twee bekendste eilanden van Indonesië: Java en Bali. Natuurlijk bekijk je de tempels van Borobudur en de Bromo vulkaan, maar je geniet ook van het strand en kunt gaan shoppen in Jakarta.
Prijs: vanaf € 1.645,-

Java, Bali en Lombok, 22 dgn
Deze schitterende reis zit vol natuur en cultuur. Naast de "bekende" highlights van Java en Bali bezoek je ook het Dieng-plateau en enkele historische steden, zoals Semerang en Blitar. De reis afsluiten doe je in stijl op de heerlijke Gili-eilanden!
Prijs: vanaf € 1.995,-

Sumatra, Java & Bali, 23 dgn
Een prachtige reis waarin je veel verschillende kanten van Indonesië zult zien. Sumatra is het grootste eiland van Indonesië en hier bezoek je het het mooie Tobameer en het stadje Bukittinggi. Op Java is de Bromovulkaan een indrukwekkend gezicht en op Bali kun je de voetjes in het zand leggen op Lovina Beach.
Prijs: vanaf € 1.895,

Sumatra, Java, Bali & Lombok, 29 dgn
Dit is de langste reis van Djoser in Indonesië. Je ziet tijdens deze reis maarliefst vier van de bekendste eilanden van Indonesië. Van Yogyakarta tot de rijstterrassen bij Ubud. En van een relaxt verblijf op de stranden van Lombok tot een bezoek aan de Giggit watervallen. Een aanrader!
Prijs: vanaf € 2.095,-

Fietsreis Bali & Lombok, 18dgn
Wil je eens wat anders en hou je van actieve vakanties? Dan is een fietsvakantie naar Indonesië wellicht wat voor je. Tijdens deze Djoser fietsreis passeer je de rijstvelden, watervallen, heuvels en dorpjes per tweewieler. Een unieke ervaring!
Prijs: vanaf € 1.995,-

Zit er wat voor je bij? Dit is een greep van de Djoser reizen naar Indonesië. Wil je ze allemaal zien en vergelijken? Dat kun je hier doen!

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7