Home
Blog
Algemeen
Vertrekdata van Djoser reizen voor 2015 online

Vertrekdata van Djoser reizen voor 2015 online

op 12 november 2014
1 minuut leestijd
Vertrekdata van Djoser reizen voor 2015 online

Djoser heeft de vertrekdata voor 2015 voor bijna al haar bestemmingen op de website geplaatst. Je kunt weer kiezen uit een grote hoeveelheid bestemmingen over de hele wereld. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Reisorganisatie Djoser is één van de grootste Nederlandse aanbieders van avontuurlijke rondreizen. De reizen gaan naar allerlei uithoeken en als je wat willekeurig rondklikt op de website van Djoser dan zie je de mooiste plekken voorbij komen. Wij tonen hier drie van deze reisbestemmingen van Djoser.

Overigens komt volgende week ook de nieuwe brochure van Djoser uit dus mocht je dat fijner vinden dan kun je die bij Djoser aanvragen. Wil je meer weten? Dan kun je ook de Djoser reizigersinformatiedagen bezoeken. Deze vinden plaats op 23, 24 en 25 januari 2015 in het Rijksmuseum Volkenkunde in Leiden. Aanmelden kun je via de website van Djoser doen.

En dan nu 3 willekeurige Djoser reisbestemmingen om je alvast te inspireren.

Zuid-Afrika

Djoser biedt een uitgebreid aanbod van rondreizen naar Zuid-Afrika. Van een 15-daagse rondreis in Zuid-Afrika zelf tot een 45-daagse reis van Kaapstad naar Nairobi.

Oman en de Verenigde Arabische Emiraten

Djoser heeft twee bijzondere rondreizen naar Oman en de Verenigde Arabische Emiraten in haar pakket. Een 12-daagse reis en een 17-daagse reis. Mooie reizen die ideaal zijn om dit gebied te ontdekken. Natuurlijk doe je ook de metropool Dubai aan bij deze reis.

Bolivia

Met Djoser kun je ook naar het kleurrijke Boliva in 2015. Je hebt de keus uit 3 verschillende soorten rondreizen. Een 15-daagse reis door Bolivia of een combinatierondreis met Peru of Chili (respectievelijk 23 of 24 dagen). Één van de mooiste bestemmingen in Zuid-Amerika!

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7
Vervoer
7.3
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.8
Algemeen
7