Home
Blog
Redactie

Reisinspiratie

1926 artikelen door Redactie
· Redactie
Reisroute Mexico: de ultieme route + tips voor een rondreis Mexico
Zoek jij een route voor je rondreis door Mexico? Dan zit je hier goed! Reizen in Mexico is een schitterende ervaring. Máár je hebt wel veel mogelijkheden en routes die je kunt volgen. Daarom geven wij je enkele routes en tips ter inspiratie!
· Redactie
Cochem wat te doen? 15x de mooiste bezienswaardigheden + tips
Cochem is een klein plaatsje aan de Moezel in Duitsland, in de deelstaat Rijnland-Palts. Met name de grote burcht, waarvan de bouw al in 1100 begon, trekt veel toeristen naar de stad. Maar er is meer te doen in deze mooie streek, waar je ook uitgestrekte bossen, wijngaarden, heuvels, rivieren en watervallen vindt. Dit zijn de 15 mooiste bezienswaardigheden en dingen om te doen in Cochem en omgeving!
· Redactie
Met deze gouden tip boek je jouw volgende vakantie goedkoper
Handige lifehack om je vakantie goedkoper te kunnen boeken? Dat lees je in dit artikel!
· Redactie
Wat te doen op Koh Samui? Tips voor activiteiten & bezienswaardigheden
Koh Samui is een prachtig eiland in de Golf van Thailand. Hier vind je hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee vol tropische vissen. Het is de perfecte bestemming voor duikers, strandgangers en zonaanbidders. Maar Koh Samui is ook een aanrader voor cultuurliefhebbers, wandelaars en (natuur)fotografen, vanwege de prachtige natuur, gezellige dorpjes, imposante tempels en vele Boeddhabeelden die er te zien zijn.
· Redactie
Welk Canarisch Eiland kiezen? 7x de warmste & mooiste eilanden
Welk Canarisch Eiland moet ik kiezen? Wat is het warmste Canarische Eiland in de winter of welke van de zeven eilanden is het mooiste? Wij helpen je met deze reisgids graag op weg om te bepalen welk Canarisch Eiland bij jou past!
· Redactie
De 20 leukste en mooiste plekken rond het Gardameer
Wat zijn de mooiste plekken en bezienswaardigheden bij het Gardameer? Welke dorpen en steden zijn het bezoeken waar en welke activiteiten mag je niet misse? Bekijk ons overzicht met de mooiste plaatsen rondom het Gardameer!
· Redactie
Denk bij het maken van een rondreis aan veilig internetten en privacy
Wanneer je een rondreis gaat maken, denk je waarschijnlijk aan heel veel zaken: het regelen van het papierwerk, het regelen van je visa, eventuele verzekeringen afsluiten. Wat moet er mee in de koffer? En hoe reis je zo efficiënt mogelijk? Waar je waarschijnlijk niet aan denkt, is of je wel veilig internet in een ander land, en hoe het met je privacy is gesteld. Dat is tegenwoordig juist heel belangrijk, om even bij stil te staan.
· Redactie
Verre rondreizen buiten Europa: het mag weer! Waar kan ik heen?
YES! Ein-de-lijk mogen we weer op reis buiten Europa. Diverse landen gaan open en reisorganisaties bieden steeds meer rondreizen aan naar verre bestemmingen buiten Europa. Maar waar kun je heen? Je leest het hier.
· Redactie
De 10 mooiste bossen van Nederland
Wat is het mooiste bos in Nederland? In welk bos vind je de mooie plekken of kun je mooiste wandelingen maken? Je leest het hier!
· Redactie
De 15 mooiste plekken in het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is een prachtig bosrijk gebied in het zuidwesten van Duitsland, tegen de Franse grens aan. Anders dan de ietwat duistere naam doet vermoeden, is het een fascinerende en zeer afwisselende regio, met veel naaldbossen, bergen, valleien, watervallen, sfeervolle stadjes, pretparken en bijzondere bezienswaardigheden.
· Redactie
Waarom een reisverzekering handig is
Heb jij het reizen afgelopen jaar ook zo gemist? Gelukkig zien de reisadviezen er positief uit en mogen we weer naar een aantal landen reizen! Heb je al een reis geboekt? Vergeet dan niet een reisverzekering af te sluiten. Als je op vakantie gaat, kan een reisverzekering goed van pas komen. We leggen uit wat een reisverzekering is en waarvoor je bent verzekerd. Let op: ga je op reis? Check dan altijd voor vertrek het reisadvies op nederlandwereldwijd.nl.
· Redactie
De 12 mooiste stranden van Nederland
Wauw! Dit is dé Top 12 mooiste stranden van Nederland. Perfect voor een stranddagje of een lekkere strandvakantie in eigen land. Welk strand kies jij?
· Redactie
5 Dingen die je nooit moet doen op een vliegveld
Op vakantie gaan met het vliegtuig is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Hiervoor moet je een aantal uur voor vertrek al aanwezig zijn op het vliegveld. De uren op het vliegveld worden vaak gedood door rondjes te lopen, op het internet te surfen of nog wat laatste dingen te kopen. Er zijn echter een aantal belangrijke dingen die je nooit op een vliegveld moet doen. Hier vertellen we je er meer over!
· Redactie
6 Praktische tips voor het plannen van je Cuba reis
Met een oldtimer door Havana cruisen. Die beroemde Cubaanse sigaren roken met een Cuba Libre in de hand en vrolijke salsa op de achtergrond. Of even heerlijk bijkomen aan een van de tropische witte stranden.
· Redactie
De 5 verrassingen van Kaukasus bestemming Georgië
Het is wellicht niet het eerste land waar je aan denkt en ook geen alledaagse bestemming, maar geloof ons, Georgië zit vol verrassingen. Een bezoek aan dit land te midden van het Kaukasus gebergte is zeker de moeite waard.
· Redactie
10x de lekkerste Italiaanse gerechten
Wat zijn nu de allerlekkerste Italiaanse gerechten? Wij hebben het beste eten uit de keuken van Italië voor je op een rij gezet. Buon appetito!
· Redactie
Avontuurlijke bestemmingen in Oost-Europa
Omdat een avontuurlijke reis niet altijd naar de andere kant van de wereld hoeft te zijn, kan je vanaf nu ook Europese bestemmingen bezoeken met Better Places. Bekijk waar je naartoe kunt met deze fijne reisorganisatie!
· Redactie
Zo vrij als een vogel in Namibië
Belevenissen in Namibië. Wat een wonderschoon land. Lees hier de ervaring van een reiziger!
· Redactie
3 weken rondreizen in Vietnam: De Aftermovie (wauw!)
Wauw. Wát een fantastische Vietnam reis maakte Bart. Én vooral: wat een ontzettend mooi filmpje! Laat je meevoeren in deze Vietnam rondreis van 3 weken.

Archief