Home
Blog
Juni 2018

Reisinspiratie

6 blogs geschreven in juni 2018
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste stranden van Brazilië
Van hip, vol reuring tot compleet zen, de stranden van Brazilië got it all! Dit zijn de tien mooiste zandplekjes aan zee als je het ons vraagt.
· Suzanne van Duijn
Welk hotel kiezen op Koh Samui (Thailand)? 7 Goede tips!
Koh Samui was vroeger een populaire bestemming voor backpackers maar tegenwoordig is het eiland vooral geliefd bij luxe vakantiegangers. Je vindt er hotels in alle prijsklassen maar vooral veel mooie resorts. Droom mee!
· Suzanne van Duijn
In een notendop: safari in Kenia
Tuna kwenda Kenia! Ga naar het land van de ongerepte steppe en savanne, de Masai, het land van wereldberoemde wildparken en prachtige lodges. The Lion King is getting real!
· Suzanne van Duijn
Het verhaal van Bokor National Park in Cambodja
Cambodja is een populaire bestemming voor backpackers die Zuidoost-Azië willen verkennen. Belangrijkste must-sees zijn Angkor Wat, het aan de zuidkust gelegen Kampot en Kep en voor relaxte dagen op het strand: Sihanoukville. Maar wat dacht je van Bokor National Park?
· Suzanne van Duijn
37 redenen waarom backpacken je leven kapot zal maken
Sta jij te popelen om aan je eerste backpack trip te beginnen? Wij geven je één goede tip: doe het niet! Die vette vakantiekiekjes en onvergetelijke ervaringen zijn het niet waard. Wij noemen 37 redenen waarom backpacken je leven kapot zal maken.
· Suzanne van Duijn
Welk hotel kiezen in Hong Kong? 7 Goede tips!
Hong Kong is een gigantische stad met meer dan zeven miljoen inwoners. De stad is zowel bij zakenreizigers als toeristen erg populair en er zijn dus vele hotels om uit te kiezen.

Archief