Home
Blog
November 2010

Reisinspiratie

20 blogs geschreven in november 2010
· Redactie
Nieuwe website voor Tiara Tours
Tiara Tours heeft een nieuwe website gelanceerd.
· Redactie
Baobab rondreizen voor 2011 staan online
Baobab heeft haar reisaanbod met rondreizen voor het nieuwe seizoen in 2011 online gezet.
· Redactie
Supertoerist reist 24 miljoen kilometer
ROTTERDAM - Fred Finn (70) mag zichzelf de grootste toerist van de planeet noemen. De onwaarschijnlijke wereldreiziger heeft meer dan 24 miljoen kilometer rondgerereisd.
· Redactie
De meest kleurrijke steden van de wereld
Rondreizen door kleurrijke steden? Dat kan!
· Redactie
Air China van Dusseldorf naar Beijing
Air China gaat vanaf eind maart 2011 vliegen tussen Dusseldorf en Beijing.
· Redactie
Herleef de Bijbel bij een rondreis Jordanië
Jordanië: één groot openlucht museum, waar de Bijbelse geschiedenis nog het meest naar voorkomt. Amman, Bethany, Mount Nebo en de Kings Highway: allen vind je ze terug in de Bijbel.
· Redactie
Twaalf sfinxen ontdekt nabij Luxor
Nabij de tempels van Karnak, in de Egyptische regio Luxor, zijn 12 sfinx-standbeelden aangetroffen uit de periode van farao Nectanebo I, die regeerde van 380 tot 362 voor Christus.
· Redactie
Jetlag maakt je dommer
Een jetlag maakt je niet alleen moe en suf, volgens Amerikaanse onderzoekers tast dit ook je intelligentie aan.
· Redactie
Stedentrips New York bevallen het best
De Nederlandse vakantieganger is het meest tevreden na een stedentrip naar New York.
· Redactie
Sawadee rondreis infodagen
Rondreisorganisatie Sawadee organiseert de komende maanden informatiedagen door het hele land. Tijdens deze dagen kun je kennis maken met Sawadee, de rondreizen en de mensen achter de reizen.
· Redactie
Koffer die zichzelf kan wegen
Ken je het probleem dat je geen idee hebt hoe zwaar je koffer weegt voordat vertrekt naar het vliegveld? Die koffer op de weegschaal slepen is een heel gedoe. Daar is nu een oplossing voor: de koffer met ingebouwde weegschaal!
· Redactie
'Great Migrations' is de spectaculairste productie van National Geographic ooit
National Geographic Channels Great Migrations geeft een compleet nieuwe betekenis aan het begrip 'bewegen'. De zevendelige serie gaat zondag 7 november om 21.00 uur in première in de Benelux en vertelt ontzagwekkende verhalen over talrijke diersoorten en hun bewegingen over de aarde.
· Redactie
Canada meest gewaardeerde land ter wereld
Canada is het meest gewaardeerde landenmerk van de wereld. Dat is de conclusie van een rapport van het onderzoeksbureau FutureBrand. Vijf jaar geleden stond Canada nog op de twaalfde plaats, maar toen werd een grote toeristische campagne opgezet om het land te promoten.
· Redactie
BezoekThailand.nl toegevoegd aan de website
Sinds vandaag staat op Rondreis.nl ook de reisorganisatie BezoekThailand.nl. Deze reisorganisatie organiseert individuele rondreizen en privéreizen op maat naar Thailand en andere landen in Zuidoost-Azië. 
· Redactie
Vakantiebeurs 2011 - kaartverkoop is gestart
De online kaartverkoop voor de Vakantiebeurs is gestart op de website van de Vakantiebeurs. Middagkaarten zijn al beschikbaar vanaf € 10.
· Redactie
Toerist weinig bekommerd om gezondheidsproblemen
Internationale toeristen lopen onnodige risico's om op hun bestemming een infectieziekte op te lopen omdat ze vooraf onvoldoende informatie hebben ingewonnen.
· Redactie
Jongerenreis boeken? Ga naar jongerenreis.nl
Vandaag is er een nieuwe website speciaal voor jongerenreizen gelanceerd: Jongerenreis.nl! Deze site vergelijkt alle jongerenreizen, jongerenvakanties en feestvakanties. Ideaal voor als je op zoek bent naar een jongerenreis dus!
· Redactie
Nieuwe website voor SUMMUM
Reisorganisatie SUMMUM heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze ziet er een stuk beter uit in vergelijking met de vorige.
· Redactie
Rondreizen langs de steden van Oman
Als het vliegtuig op het asfalt van het internationale luchthaven Seeb is geland en de deuren zijn geopend, word je omarmd door de warme woestijnwind. Een zacht briesje uit de bergen, de verfrissende geuren van de zee, specerijen en wierook. Welkom in Muscat, de kleinste hoofdstad van Oman.

Archief