Home
Blog
September 2018

Reisinspiratie

10 blogs geschreven in september 2018
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de zes mooiste stranden van Marokko
Zonaanbidders en surfers halen hun hart op in Marokko. Dit Noord-Afrikaanse land heeft een aantal waanzinnig mooie stranden. Wij zetten de 6 mooiste stranden van Marokko voor je op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
Planning en route voor een Maleisië rondreis van 3 weken
Maleisië is een heerlijk land om een paar weken rond te reizen. Tijdens een rondreis van drie weken kom je langs mooie stranden, afwisselende natuur en de wereldstad Kuala Lumpur. Ben jij je rondreis naar Maleisië aan het plannen? Dit is de ideale route!
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste steden van Cuba
Wanneer je denkt dat je de Latijns-Amerikaanse steden wel gezien hebt, think twice! Op deze vijf steden in Cuba word je namelijk direct verliefd.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de mooiste plekken van België
België, het land van onze vriendelijke zuiderburen. Van bieren en bonbons, Vlaamse frieten en Belgische wafels. Maar ook een land met leuke steden, kustplaatsen en natuur. België heeft voor ieder wat wils!
· Suzanne van Duijn
Op safari in Zuid-Afrika: hier wil je heen! (tips & route)
Voor een avontuurlijke safari ben je in Zuid-Afrika op de juiste plek. Je vindt er waanzinnige nationale parken en heel veel wildlife. Wij geven je een aantal tips voor de ultieme safari.
· Suzanne van Duijn
7 steden in Indonesië die je gezien moet hebben
Indonesië is een land met vele gezichten en iedere stad in dit land heeft z’n eigen unieke sfeer. Van Bandung tot Ubud: laat je verrassen door de mooie steden van Indonesië.
· Suzanne van Duijn
Zéér gave USA must-see: De Grote Meren
Lake Superior, Lake Huron, Lake Michigan, Lake Erie en Lake Ontario vormen samen De Grote Meren. Het zijn schitterende zoetwaterbronnen in het noorden van de Verenigde Staten, vlakbij de Canadese grens.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Costa Rica en Panama: de ideale route
Costa Rica, een droombestemming voor velen. Vanwege de waanzinnig mooie natuur, een hoop prachtige, tropische dieren én de pura vida lifestyle. Costa Rica is prima te combineren met buurland Panama. Wat minder bekend en populair, maar zéker ook niet te missen. Wij geven een aantal tips voor de ideale reisroute.
· Suzanne van Duijn
Dit is waarom iedere Azië-fan zo enthousiast is over Laos
Ingesloten tussen waanzinnig populaire backpackbestemmingen als Thailand, Cambodja en Vietnam ligt het onwaarschijnlijk mooie Laos. Wij geven je 5 redenen waarom je dit prachtige land wilt bezoeken.
· Redactie
Zo vrij als een vogel in Namibië
Belevenissen in Namibië. Wat een wonderschoon land. Lees hier de ervaring van een reiziger!

Archief