Home
Blog
April 2018

Reisinspiratie

11 blogs geschreven in april 2018
· Suzanne van Duijn
Is dit het nieuwe Machu Picchu? Must-see in Peru: Fort van Kuélap
Dit indrukwekkende Chachapoyas-fort in Peru werd laatst nog verkozen tot Beste Buitenlandse Attractie. Gaat dat zien tijdens jouw rondreis Peru!
· Suzanne van Duijn
Top 15 dingen om te doen in Las Vegas
Las Vegas wordt niet voor niets Sin City genoemd. Dit is dé plek om eens even heerlijk buiten het boekje te gaan. Maar naast gruwelijk hard feesten, is er nog een aantal andere dingen dat je zeker even moet gaan doen!
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste luxe hotels in Thailand
In Thailand vind je zowel goedkope strandhutjes als mega luxe resorts. In de stad, aan het strand of op een onbewoond eiland. Dit zijn de 10 mooiste luxe hotels in Thailand.
· Suzanne van Duijn
Must-do bij een rondreis Brazilië: ga de Amazone in!
Als ware Tarzan en Jane door de immense Amazone flaneren en één van de langste rivieren op aarde doorkruisen, mag tijdens een reis door Brazilië niet ontbreken. Er staat je een mysterieuze en onvergetelijke ervaring te wachten!
· Suzanne van Duijn
De Kalahari woestijn: unieke plek in zuidelijk Afrika
Zandhappen, hordes kamelen en oases die uit een Arabisch sprookje zijn weggeslopen. Dat is waar je aan denkt bij een woestijn. Met zijn 900.000 vierkante kilometer is de Kalahari woestijn één van de grootste zandwoestijnen ter wereld. Een unieke plek, onaangetast en puur, die een bezoek meer dan waard is.
· Suzanne van Duijn
7x De mooiste stranden op Jamaica
Rum drinken, wiet roken en luisteren naar Bob Marley? Jamaica is meer dan dat! Wat dacht je van deze zeven parels van stranden?
· Suzanne van Duijn
Old Faithful: Must-see geiser in het Yellowstone National Park
De Verenigde Staten zijn gezegend met een behoorlijk aantal pareltjes van nationale parken. Yellowstone National Park is het oudste Nationaal Park ter wereld en spreidt zich uit over Wyoming, Montana en Idaho. Het spectaculaire natuurgebied met kleurrijke waterpoelen, warmtebronnen en een hoge concentratie spuitende geisers is een echte publiekslieveling.
· Suzanne van Duijn
Welk hotel kiezen in Ubud op Bali? 5 goede tips!
Ubud ligt midden in Bali en is het culturele centrum van het eiland. Het stadje is omgeven door prachtige groene rijstvelden en de sfeer is heel anders dan in de kustplaatsen. Dit zijn de tofste hotels!
· Suzanne van Duijn
Rondreis Peru en Bolivia: tips, route én mooiste plekken
Neem deze adviezen ter harte in het gebied waar grappige lama’s en spectaculaire natuur elkaar afwisselen en je gaat een top trip tegemoet in Peru en Bolivia!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste eilanden van Griekenland
Vergeet Ibiza! Déze zeven Griekse eilanden zijn hotter dan hot en palmen je direct in! Dit zijn de 7 mooiste Griekse eilanden!
· Suzanne van Duijn
Jasper National Park: Échte must-see in Canada
Natuurliefhebbers zijn in Canada aan het juiste adres. Een roadtrip is de allerleukste manier om het land te verkennen en een bezoek aan Jasper National Park mag dan zéker niet ontbreken. Wij vertellen je waarom.

Archief