Home
Blog
Februari 2018

Reisinspiratie

13 blogs geschreven in februari 2018
· Suzanne van Duijn
12x De mooiste plekken in Florida
Een van de meest populaire staten van de Verenigde Staten en niet zonder reden. Florida heeft alles: bruisende steden, prachtige natuur en spectaculaire stranden. Maar wat zijn nou de 12 mooiste plekken die je zéker niet mag missen?
· Suzanne van Duijn
12 redenen om nooit meer op reis te gaan
Op vakantie gaan of een mooie reis maken. Wie droomt er niet?! Maar het is ook duur, kost veel tijd en er is geen Nederlands eten. Eigenlijk kun je maar beter nooit meer op reis gaan en lekker thuis blijven...
· Suzanne van Duijn
Drie weken reizen in Argentinië: route + tips
Met deze tips gaat de passie van je reis door Argentinië afspatten. Je zou wensen dat je meer dan drie weken te besteden had!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 7 mooiste stranden van Japan
Een bezoek aan Japan associeer je waarschijnlijk niet meteen met op het strand liggen. Maar Japan is een enorm veelzijdig land waar heel veel te zien is, inclusief mooie stranden!
· Suzanne van Duijn
Reistip: ontdek Amerika van west naar oost voor slechts 200 euro!
Twijfel jij tussen de Westkust en Oostkust van de Verenigde Staten? Of wil jij gewoon het hele land zien maar heb je weinig budget? Kies dan voor deze coast-to-coast treinrit!
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste stranden van Ibiza
Ibiza met haar bruisende nachtleven, hippe clubs en overheerlijke restaurantjes is een waanzinnig populaire bestemming. Maar het eiland heeft ook een andere kant met gezellige hippiemarkten, veel yoga en spiritualiteit. Daarnaast barst het van de prachtige stranden en knusse baaitjes. Wij noemen de tien mooiste.
· Redactie
Héérlijk filmpje van een reis door de Filipijnen
Pieter Nijssen maakte een fantastische rondreis door de Filipijnen en legde zijn reis wel héél mooi vast met zijn GoPro!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 12 mooiste plekken in Colombia
Als je deze twaalf plaatsen ziet, snap je direct waarom reizen door Colombia mateloos populair is.
· Suzanne van Duijn
Gouden combi: rondreis Marokko combineren met een strandvakantie
Marokko ligt op ruim drie uur vliegen vanaf Amsterdam. Je bent er dus zó en toch ben je in een compleet andere wereld. Marokko is ideaal voor een zonvakantie maar je ziet meer van het land tijdens een mooie rondreis.
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor rondreis door Indonesië
Of je nu op het strand gaat liggen op Bali, op avontuur gaat naar Sumatra of wilt rondreizen door Java, tijdens je reis naar Indonesië wil je natuurlijk graag goed weer hebben. Dit is de beste reistijd voor Indonesië.
· Suzanne van Duijn
De 25 mooiste steden ter wereld
Een stedentrip voor een weekendje weg of als onderdeel van een vakantie is altijd leuk. Heb jij inspiratie nodig voor jouw volgende bestemming? Dit zijn de 25 mooiste steden ter wereld.
· Suzanne van Duijn
9x Tips voor wie gaat rondreizen in India
Als je denkt dat je inmiddels een volleerd backpacker bent, dan wordt het de hoogste tijd voor India. Cultuurshock gegarandeerd, durf jij het aan? Met deze 9 tips wordt je rondreis door India een onvergetelijke ervaring.
· Suzanne van Duijn
Must-see in de VS: Point Reyes National Seashore
De Verenigde Staten is een populaire bestemming voor citytrips naar bijvoorbeeld New York, San Francisco en Los Angeles. Maar je vindt er ook een bonte verzameling onwaarschijnlijk mooie natuurparken. Point Reyes National Seashore in Californië is er daar één van.

Archief