Home
Blog
Juli 2015

Reisinspiratie

34 blogs geschreven in juli 2015
· Redactie
's Werelds mooiste eiland: Palawan
De Filippijnen bieden niet alleen ideale mogelijkheden om te hiken en duiken, maar heeft ook stranden en eilanden die zo mooi zijn, dat één hiervan vorig jaar is verkozen tot 's werelds mooiste eiland in de Conde Nast Traveler's Reader Choice Awards.
· Redactie
's Werelds langste schommel in Nieuw-Zeeland
Het is niet alleen de langste schommel van Nieuw-Zeeland, maar tevens van de wereld: de 160 meter hoge Nevis Swing in Queenstown, Nieuw-Zeeland.
· Redactie
Tour Triangle wordt de eerste wolkenkrabber in Parijs sinds 40 jaar
Tour Triangle, een prachtige moderne hoogbouw piramide, zal de eerste wolkenkrabber in Parijs worden, na een periode van 40 jaar met hoogte beperkingen in de stad.
· Redactie
Straatartiesten veranderen onrustige heuvel wijk in een kleurrijke muurschildering
De straatartiesten van de Germen Crew hebben in samenwerking met de Mexicaanse regering het district Palmitas in Pachuca, Mexico, verfraait en verandert in één grote kleurrijke muurschildering.
· Redactie
Insider tips voor het verborgen Himalaya-koninkrijk Bhutan
Eeuwenlang was Bhutan afgesloten van de buitenwereld. Dat maakt reizen door dit kleine Himalaya-koninkrijk een bijzondere ervaring. In Bhutan zijn tradities nog springlevend, maak je kennis met goden en koningen en ontdek je een unieke cultuur. Neem daarbij de schitterende berglandschappen en je kunt rekenen op een reis waarbij de hoogtepunten elkaar afwisselen. Pelden, de lokale expert van reisorganisatie Better Places geeft zijn insider tips voor een onvergetelijke trip.
· Redactie
's Werelds mooiste zeegrotten
De zee die eeuwen lang op rotsen inslaat zorgt voor een mooi fenomeen: zeegrotten. Deze mooie verborgen plekken vind je niet alleen aan de andere kant van de wereld, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk of Portugal. Bekijk hier een selectie van 's werelds mooiste zeegrotten!
· Redactie
VIDEO: Het Great Barrier Reef gezien vanaf een schildpad
Het Wereld Natuurfonds van Australië maakte een prachtige video van het Great Barrier Reef door een GoPro camera op een schildpad te plaatsen.
· Redactie
Oase van watervallen: Hawaï's 'Weeping Wall'
Waarom zou je genoegen nemen met één waterval, als je ook omringd kunt worden door een oase van watervallen? Dit kan op het Hawaiiaanse eiland Kauai bij de 'Weeping Wall'.
· Redactie
Smarty Pins: Een nieuw trivia spel gebaseerd op Google Maps
Hoe goed is jouw algemene kennis? Met het nieuwe trivia spel Smarty Pins kun je dit testen door vragen te beantwoorden door het droppen van pins op de juiste plek in Google Maps.
· Redactie
Immense grot in Laos: Tham Khoun Xe
Laos is een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige landschappen en sierlijke tempels, maar deze immense grot is nog maar door weinig mensen ontdekt.
· Redactie
Bo-Kaap, een kleurrijke buurt in Kaapstad
Het is een schilderachtig deel van Kaapstad in Zuid-Afrika, en stond vroeger bekend als de Maleisische buurt: de kleurrijke wijk B-Kaap.
· Redactie
's Werelds vreemdste meren
Een helder roze meer midden in het bos? Of rustig roeien door een zee van drijvende lotus bloemen? Ja, het bestaat. Bekijk 's werelds vreemdste meren!
· Redactie
10 bespaartips voor op reis en tijdens je vakantie
Niets is mooier dan reizen maken en op vakantie gaan. Maar het kan ook behoorlijk in de papieren lopen. Als je niet uitkijkt jaag je voortijdig je reisbudget er doorheen en kun je de rest van je vakantie op een houtje bijten. Wel zo slim dus om een beetje op je geld te letten. Deze 10 tips helpen je vakantie-uitgaven binnen de perken te houden, zonder dat je hoeft in te leveren op je plezier.
· Redactie
VIDEO: Zeemeeuw steelt GoPro camera en legt mooie beelden vast van ruwe kustlijn
Het zal je maar gebeuren: je bent op vakantie en een zeemeeuw besluit er vandoor te gaan met je GoPro camera! Gelukkig voor de eigenaren vonden ze hun GoPro weer terug, met daarop unieke beelden!
· Redactie
Slaap tussen de bomen met deze hangende tenten
Een hangmat tussen twee (palm)bomen is niets nieuws, maar een hangende tent tussen de bomen? Dat hadden wij nog niet eerder gezien!
· Redactie
Agra en Varanasi: plaatsen die je wilt bezoeken en fotograferen
India is een enorm fotogeniek land en twee steden die er misschien wel uitspringen zijn Agra en Varanasi. Kijk mee en laad je batterijen maar vast op voor deze twee steden!
· Redactie
Geweldige must-do op Lombok: Mount Rinjani beklimmen
Vanaf de Gili eilanden kun je hem al zien liggen: de majestueuze Rinjani vulkaan. Een beklimming van deze op één na hoogste berg van Indonesië is een absolute must-do tijdens je bezoek aan Lombok.
· Redactie
Sawadee Zomerdeals: tot wel €200 korting rondreizen
Reisorganisatie Sawadee heeft momenteel een mooie actie: de Sawadee Zomerdeals. Kijk snel!
· Redactie
Nieuwe website voor 333TRAVEL
333TRAVEL heeft begin deze maand een compleet nieuwe website gelanceerd. Een mooie nieuwe website. Gefeliciteerd 333TRAVEL!

Archief