Home
Blog
Oktober 2015

Reisinspiratie

17 blogs geschreven in oktober 2015
· Laurens Taekema
Vietnam volgens reisblogger Suzanne
Hoog tijd voor een nieuwe "Reisblogger over..." en dit keer vraagt Rondreis.nl travelblogger Suzanne van Duijn het hemd van het lijf over het mooie Vietnam!
· Redactie
Tip: roadtrip naar Londen
Londen is een van de steden waar je een keer geweest moet zijn! Wist je dat er om deze Engelse stad heen ook geweldige steden liggen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken? Plan jouw volgende trip naar Londen en combineer dit met een bezoek aan Oxford, Cambridge of Maidstone.
· Redactie
Flores: Jurassic Park met witte stranden
Denk je aan Indonesië, dan denk je al snel aan Java en Bali. Maar wil je ook de onbekendere kant van het land ontdekken, kies dan voor het prachtige eiland Flores. Hier vind je kleurrijke kratermeren, rokende vulkanen, woeste jungle, traditionele dorpen en prachtige stranden. Het beste wat Indonesië te bieden heeft in één eiland, ideaal voor een afwisselende roadtrip.
· Redactie
12x Gerechten waar je spontaan van op reis wil
Niets kan zoveel herinneringen oproepen als eten. En met het proeven van deze klassiekers waan je je in no-time naar verre oorden. Dit zijn 12 gerechten waarvan je meteen een vliegticket wilt boeken!
· Michelle
9 redenen om een rondreis door China te maken
Rondreizen in China is één groot avontuur en een absolute aanrader. Waarom? Lees dit artikel maar!
· Suzanne van Duijn
25 dingen die alleen echte reizigers begrijpen
Ben jij besmet met het reisvirus? Dan herken jij je zeker in deze dingen!
· Redactie
Dit Indonesië filmpje (van een Nederlander!) is werkelijk schitterend
Indonesië is een ongelooflijk mooi land. Kijk maar naar dit heerlijk pakkende en oogstrelende Indonesië filmpje, dat nota bene door een Nederlander is gemaakt. Te gek!
· Redactie
Fiets mee met Cycle4Girls door het prachtige Vietnam!
Ben je avontuurlijk, sportief en beteken je graag iets voor iemand anders? Dan is dit je kans! Plan Nederland organiseert het project Cycle4Girls: een fietstocht dwars door Vietnam met als doel een betere toekomst voor meisjes.
· Michelle
De 7 mooiste stranden van Zuid-Afrika
Het strand is misschien niet het eerste dat in je opkomt als je aan Zuid-Afrika denkt. Maar met bijna 3000 kilometer kustlijn heeft het land naast safari, cultuur en natuur ook genoeg te bieden voor de strandliefhebber. Dit zijn de 7 mooiste stranden van Zuid-Afrika!
· Redactie
Dit Bali filmpje is ongelooflijk mooi
Bali doet als eerste denken aan een heerlijk tropisch paradijsje in Indonesië. En dat is het! Maar dit schitterende Bali filmpje laat zien dat Bali nog veel meer is. We nemen je mee op rondreis naar het echte Bali!
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in New York
In 'The city that nevers sleeps' is zoveel leuks te beleven, dat je zelf ook eigenlijk niet wilt slapen. Want hoe prop je deze 25 activiteiten in één stedentrip New York?
· Suzanne van Duijn
10x de lekkerste Thaise gerechten
Er zijn veel redenen om naar Thailand te gaan, maar het eten is toch wel de allerbeste. Bekijk deze tien gerechten en je weet waar jouw volgende trip heen gaat.
· Suzanne van Duijn
Amerikaanse opa maakt gave boomhut van 3 verdiepingen voor kleinkinderen
Hoezo boomhut? Dit is een complete treehouse gemaakt door een opa in Massachusetts. Het bouwwerk telt maarliefst 3 verdiepingen, is 13 meter hoog en heeft een oppervlakte van 73 vierkante meter. Wij weten wel wie de "opa van het jaar" award krijgt dit jaar!
· Redactie
Scary hangbrug met glazen bodem op 200m hoogte geopend in China
China blijft verbazen. Dit keer met een angstaanjagende hangbrug over een 200 meter diepe kloof! De brug is afgelopen week geopend en toch wel spannend hoor. Kijk maar!
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Nieuw-Zeeland: dit móet je zien
Op 24 uur vliegen afstand van Nederland ligt – in de schaduw van Australië – het prachtige Nieuw-Zeeland. Ja, het is een lange reis. Maar dat is het meer dan waard! En in tegenstelling tot Oz, rijd je in drie weken bijna het hele land rond.
· Suzanne van Duijn
5x Schitterende hotels op Bali voor minder dan € 70
In Amsterdam kost een hotelkamer je gemiddeld 142 euro per nacht. In Indonesië zit je op Bali daarvoor ongedompeld in luxe. En twee nachten! Zet deze Balinese hotels dus maar op je verlanglijstje.
· Michelle
Koppel neemt ontslag en bouwt huisje op wielen voor rondreis Amerika
Ooit gedroomd om je huis op wielen te plaatsen en het neer te zitten waar je maar wil? Guillaume Dutilh en Jenna Spesard, een koppel uit Amerika, deden precies dat. Ze bouwden een mini huisje op een aanhangwagen en reizen nu door heel Noord-Amerika!

Archief