Home
Blog
Bestemmingen
Fiets mee met Cycle4Girls door het prachtige Vietnam!

Fiets mee met Cycle4Girls door het prachtige Vietnam!

op 19 oktober 2015
1 minuut leestijd
Vietnam fiets
Vietnam fiets

Ben je avontuurlijk, sportief en beteken je graag iets voor iemand anders? Dan is dit je kans! Plan Nederland organiseert het project Cycle4Girls: een fietstocht dwars door Vietnam met als doel een betere toekomst voor meisjes.

Draag bij aan een hoopvolle toekomst

Plan Nederland is een organisatie die strijdt voor betere leefomstandigheden van kinderen en hun ouders. Met de opbrengst van het Cycle4Girls project zorgt Plan ervoor dat kinderen toegang hebben tot onderwijs, gezonde voeding en veilig drinkwater. Hierbij is speciale aandacht voor meisjes omdat zij achtergesteld en gediscrimineerd worden. Zo kunnen ze in een veilige leefomgeving opgroeien tot sterke vrouwen.

Een onvergetelijke rondreis

In april 2016 vindt de vierde editie van Cycle4Girls plaats. In 11 dagen tijd fiets je ruim 300 km door het ongelooflijk mooie noordwesten van Vietnam. Een prachtige route door een geweldig berglandschap met rijstvelden, traditionele dorpjes, bergen en theeplantages. Onderweg kom je op een unieke manier in contact met de lokale bevolking. Je bezoekt projecten van Plan en ziet met eigen ogen wat er gebeurt met het geld dat je hebt opgehaald. Daarnaast sponsor je met je deelname een kindje en krijg je tijdens deze reis de kans om jouw eigen sponsorkind te ontmoeten.

Doe iets bijzonders en daag jezelf uit; spring op die fiets en verander samen met Plan de levens van meisjes in Vietnam!

Enthousiast geworden?

Kom naar de informatieavond op maandag 2 november van 19.00 tot 21.00 uur in Amsterdam! Klik HIER om meer informatie aan te vragen!

Hieronder nog enkele foto's van deze bijzondere fiets rondreis door Vietnam.

Top reizen naar Vietnam

Reisorganisaties met reizen naar Vietnam

Meer blogs over Vietnam

Beoordelingen van Vietnam

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
8.8
Stranden
7.6
Steden
8.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.5