Rondreizen in Afrika

Rondreizen in Afrika is uniek en één groot avontuur! De natuurlijke schoonheid, de rijke dierenwereld en de vele traditionele volkeren zijn simpelweg verbluffend. Afrika biedt een grote diversiteit in landschappen. Van bergen en jungles tot woestijnen en witte stranden. Afrika moet je ervaren!

Een rondreis in Afrika staat garant voor een ervaring voor het leven! In Afrika vind je unieke bezienswaardigheden en attracties die je niet in een ander werelddeel kunt vinden. Natuurlijk is geen enkele rondreis compleet zonder een bezoek aan één van de prachtige natuurreservaten. Geniet tijdens een safari van alle wilde dieren, de prachtige vergezichten en het eten van de braai onder de sterrenhemel!

Bekijk hier ons aanbod van groepsrondreizen en en privéreizen naar Afrika en boek voordelig je reis naar Afrika! Voor een heerlijke strandvakantie kun je in Afrika ook prima terecht. Afrika kent veel idyllische strandbestemmingen langs de Afrikaanse kust. In het noorden van Afrika kun je een tocht door de Sahara maken of de wereldberoemde pyramides van Egypte bekijken. Boek je  rondreis Afrika online en geniet van een bijzondere en zeer afwisselende vakantie!

Populaire bestemmingen

Alle rondreis bestemmingen in Afrika

Afrika in het kort

Aantal landen
58
Oppervlakte
30.370.000 km2
Inwoners
1.022.234.000
Officiële talen
Swahili, Zoeloe, Arabisch, Engels, Portugees, Frans, Afrikaans
Religie
Islam, Christendom, Inheemse geloven e.a.
Grote steden
Johannesburg, Nairobi, Dakar, Khartoum, Kampala
Langste rivier
Nijl (6696km)
Hoogste berg
Kilimanjaro, Tanzania (5895m)
Bekend om
Woestijnen, piramides, leeuwen, olifanten, jungles, stammen, muziek, Nelson Mandela