Algerije

Een zandduin beklimmen

Rondreis Algerije

Ruige, ongerepte woestijnschoonheid in de Sahara

Indien het veilig is (controleer dit) dan kun je in het Noord-Afrikaanse Algarije een onvergetelijke rondreis maken. Maak kennis met schitterende vergezichten in de onmetelijke Sahara woestijn, ontdek de ruige bergen van Hoggar of verwonder je over de fascinerende rotstekeningen van Tassilli Agulagual.

Check voor je rondreis door Algerije even of alles rustig is, want sommige gebieden hebben geregeld te kampen met geweld. Laat dat je echter niet tegenhouden, want het grootste deel van Algerije is rustig. Hier dwaal je rond in de enorme Sahara, die het grootste deel van het land beslaat. Pak een kameel of jeep en vergaap je aan de rotsformaties of rotstekeningen die je bij Djanet vindt. Maar er is nog veel meer te zien tijdens je rondreis!

Op het hoogplateau Tassili n’Ajjer vind je grotten waaruit blijkt dat de mens hier al meer dan 10.000 jaar woont. Modernere geschiedenis zie je in de hoofdstad Algiers, waar de Franse kolonisatie van het land nog duidelijk merkbaar is. Wil je alles weten over Algerije? Boek dan een individuele rondreis of groepsrondreis!

Vlag:
Hoofdstad:
Algiers
Inwoners:
44.616.626
Oppervlakte:
2.381.740 km2
Beste reistijd:
april, mei, september & oktober
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
3:45 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
8/10
Steden
6/10
Eten
7/10
Actief
7/10

Video's van Algerije

Reisorganisaties met reizen naar Algerije

Reizen naar Algerije

Beoordelingen van Algerije

Wat zijn de Algerije ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Algerije.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.