WorldExperts

Discover your world...

WorldExperts

Alweer méér dan 17 jaar organiseert WorldExperts reizen naar méér dan 40 bijzondere bestemmingen. Ons diverse aanbod reizen nodigt uit om je al te laten wegdromen terwijl je achter je pc zit.

Zelf zijn wij regelmatig te vinden op onze bestemmingen in Europa, Centraal-Azië, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Soms in Argentinië, soms in Pakistan, soms in Oezbekistan of hoog in de bergen van Georgië. Zo blijven wij zelf op de hoogte en kunnen wij onze landenkennis met jou delen.

Naast ons uitgebreide aanbod aan groepsreizen nodigen wij je uit de talloze individuele reisopties te ontdekken welke je terug kan vinden in de brochure of website. Zit je droomreis er niet bij? Geen zorgen, wij maken graag jou reis volledig op maat.

Onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en persoonlijke reiservaring hebben reeds veel reizigers aangesproken. Door ons kleinschalige karakter kunnen wij jou als reiziger persoonlijke service bieden als geen ander.

Bekijk en vergelijk alle WorldExperts reizen
Accommodatie
9
Vervoer
7
Reisleiding
8
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
10
WorldExperts is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek WorldExperts
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van WorldExperts

WorldExperts rondreis bestemmingen

Supermooie reis gemaakt door Argentinië met WorldExperts. Goed geregeld en leuke groep!
- Eline

Beoordelingen van WorldExperts

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met WorldExperts?
8,4

Waanzinnige complete rondreis door Oezbekistan

Oezbekistan
Groepsrondreis met WorldExperts
08-01-2024

Supergoed georganiseerde rondreis gehad met deze organisatie, het was een kleine groep en dat vond ik prettig. Het was zeer goed georganiseerd en we hadden zowel een fijne reisbegeleider als gids! Het programma was fijn en de dagen waren gevuld, maar met genoeg tijd om ook even zelf te gaan ontdekken op locatie. De maaltijden waren afwisselend, niet altijd even goed. Oezbekistan is prachtig en zeker een aanrader met WorldExperts.

Peter
Alleen gereisd
Alle ervaringen met WorldExperts