Swaziland

Giraffes in Mkhaya Game Reserve

Rondreis Swaziland

Grote variatie in het kleinste land van Afrika

Swaziland is een klein land in het zuiden van Afrika met een gevarieerd landschap. Je vindt hier droge savanne, beboste heuvels, watervallen, rotsformaties en moerassen. Bezoek tijdens je reis een nationaal park en ga o.a. neushoorns, giraffes, olifanten, zebra’s en nijlpaarden spotten!

Het Koninkrijk Swaziland is het kleinste land van Afrika en leent zich daarom uitstekend voor een overzichtelijke rondreis! Eigenlijk kom je hier alles tegen wat andere Afrikaanse landen ook hebben, maar dan in het klein. Het Nationaal Park Hlane Royal is bijvoorbeeld beroemd vanwege de leeuwen, olifanten en neushoorns die je hier in het wild tegenkomt. De meeste reizigers trekken naar buurlanden als Mozambique en Zuid-Afrika, waardoor je in Swaziland heerlijk rustig kunt rondreizen!

Ook al is Swaziland maar klein, een individuele rondreis of groepsrondreis is toch aan te raden als je relaxed op vakantie wilt. Dan word je zonder gedoe rondgeleid en kom je waarschijnlijk ook in Malolotja terecht. Dit natuurreservaat in het noorden van Swaziland heeft fotogenieke bergen en fraaie heuvels waar je te midden van een schitterende plantenwereld dagenlang kunt hiken!

Vlag:
Hoofdstad:
Mbabane
Inwoners:
1.172.369
Oppervlakte:
17.363 km2
Beste reistijd:
juni t/m september
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
12:30 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Steden
6/10
Eten
7/10
Actief
8/10

Video's van Swaziland

Reisorganisaties met reizen naar Swaziland

Reizen naar Swaziland

Blogs over Swaziland

· Suzanne van Duijn
YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland
Drie dagen naar Lowlands? Een week naar Sziget? Waarom dan ook niet tien dagen naar Zuid-Afrika en Swaziland voor hét Afrikaanse festival Bushfire? Kom in de sferen met dit toffe filmpje!
· Redactie
Schitterend filmpje: Fantastische road trip in Afrika
Rein Kramer maakte vorig jaar met zijn vriendin een supermooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland én de Seychellen: kijk maar naar déze prachtige video die ze er van gemaakt hebben!

Beoordelingen van Swaziland

Wat zijn de Swaziland ervaringen van andere reizigers? Lees hier 1 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Swaziland.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
9
Stranden
n.v.t.
Steden
7
Eten & drinken
9
Activiteiten
9
8,6

Lokale mensen ontmoeten

Swaziland
Individuele rondreis met FOX Vakanties
08-02-2017

indrukwekkend hoe mensen daar leven en er alles van maken hoe arm ook maar het is een geweldig land om te ontdekken en contact te mak. Het is een heel andere wereld.en met de lokale bevolking

Elly sep
Gereisd met partner in June 2017