ANWB

Op reis met de ANWB!

ANWB

De ANWB biedt vakanties en rondreizen aan van Vlieland tot de Verenigde Staten! Of je nu een individuele rondreis of een groepsrondreis wilt boeken, bij de ANWB kan het. Het grote voordeel bij de ANWB is dat de reizen allemaal tot in de puntjes geregeld zijn en de reizen scherp geprijsd zijn. Je kunt met de ANWB de hele wereld over reizen, van Europa tot Zuid-Amerika en van Azïe tot Afrika. Het reisaanbod is zeer uitgebreid! Ook zijn er voor gezinnen leuke familiereizen. Bij de ANWB boek je veilig reizen van goede kwaliteit voor een voordelige prijs.

Accommodatie
7.5
Vervoer
7.8
Reisleiding
7.4
Prijs / Kwaliteit
7
Algemeen
7.2
ANWB is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek ANWB
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van ANWB

Altijd goed verzorgde reizen bij de ANWB. Wij hebben al schitterende rondreizen gemaakt met de ANWB naar Thailand, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Geweldige ervaringen en alles goed geregeld.
- Jos en Everdien

Beoordelingen van ANWB

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met ANWB?
3,0

Nooit meer met ANWB REIZEN

Griekenland
Wandelreis met ANWB
29-09-2023

Wandelreis Athene, Hydra, Poros, Aegina en terug naar Athene.
De vluchttijden waren vreselijk. Om 00:30 kwamen we aan in het hotel in Athene. Er zou een diner zijn bij aankomst, maar gezien het tijdstip stond er een bordje koud eten klaar. Volgende morgen moesten we om 07:00 klaar staan met koffers. Dus om 06:30 aan het ontbijt. Hotelkamer Dorian Inn was vreselijk. Acrobatisch kon je gaan douchen zo krap. Vervolgens 3uur op de boot naar Hydra. Waar we slechts een uur verbleven. Daarna verder op de boot naar Poros. De diners die waren inbegrepen waren elke avond een soort ovenschotel. Geen keus.
Verder wordt er onderscheid gemaakt tussen goud en platina leden. Wel of niet mee mogen doen aan een kookcursus. We hebben toch allemaal hetzelfde betaald?? Nu de terugreis vanaf Aegina naar Athene. Wachten vanaf 12:00 (uitchecken hotel) tot 18:00 op de boot naar Athene. Morgen pas om 21:45 vliegen vanaf Athene. Dus vanaf uitchecken 12:00 wachten tot 21:45 op de vlucht.
Nooit meer met de ANWB op vakantie.

Henriettr
9,6

10 daagse groepsrondreis schatten van Egypte

Egypte
Groepsrondreis met ANWB
23-09-2023

Het was een reis om in te lijsten, zoveel gezien, alle highlights.
De reisleider tevens gids zijn naam Tarik was geweldig , duidelijk, op het gebied van de geschiedenis een lopende encyclopedie en af en toe met komische noten , helemaal niet langdradig!!! Klein minpuntje de treinreis Cairo-Aswan , de toiletten zooo goor!!

Hr. J.M. Coolen
Gereisd met partner
8,4

Rondreis Turkije

Turkije
Groepsrondreis met ANWB
22-09-2023

Het was een prachtige intensieve rondreis, met veel cultuur en natuur! Met een Nederlands sprekende reisgids Tamer, die een rijke kennis heeft en ons veel kon vertellen over Turkije! Hoogtepunt was de ballonvaart in Cappadocië , Tamer heeft dit op ons verzoek geregeld, het was een onvergetelijk ervaring! Tamer en ook de chauffeur Tansel , hebben me ook geweldig geholpen na mijn val, kon heel moeilijk lopen en had veel pijn, ze hebben me heel goed verzorgd, echt super! Het is een ‘gouden koppel’ !!

Fredy van der Ploeg-Westerveld
Gereisd met partner
4,8

Mooie rondrit gereden met een flinke teleurstelling aan het eind.

Noorwegen
Autorondreis met ANWB
23-08-2023

Omdat rederij boot uit de vaart genomen. Hierdoor kregen wij van de ANWB per mail het bericht dat wij een andere boot konden nemen maar helaas niet in dezelfde plaats (Bergen) maar dan in Langesund (425 km rijden). Volgens ANWB konden wij de boot wel halen na uitchecken van hotel. Wij hebben er voor gekomen om de tweede en laatste dag in Bergen te annuleren en een dag eerder naar de boot te vertrekken me een tussenstop onderweg. De rit bleek veel langer te duren dan ANWB aangaf. Na diverse telefoontjes met ANWB of wij het geld terug konden krijgen van de laatste geannuleerde overnachting (met ontbijt) zitten wij nog steeds op dit geld te wachten. Er wordt gewoon niets gedaan. Je krijgt een advies bij ANWB en die moet je maar opvolgen anders wordt er verder niets meer voor je geregeld. Wij hebben extra kosten moeten maken voor de rit Bergen-Langesund en de extra overnachting onderweg, maar kregen daar niets voor terug. Ook niet de geannuleerde overnachting met ontbijt. Erg teleurstellend. Hadden wij niet verwacht van een organisatie als de ANWB. Voor ons geen reis meer via ANWB. Als alles goed verloopt is het prima maar als er iets misgaat is het erg moeilijk communiceren met ANWB (lange wachttijden e.d.). Laatste overnachten was ook een teleurstelling. Kamer was erg klein en donker met een blinde muur op 1 meter afstand voor het raam. Koffers konden wij bijna niet kwijt en hebben deze onder het bed geschoven. Kamer was velen malen kleiner dan de rest van de reis.

René Klompstra
Gereisd met partner
1,0

Reis geannulleerd

Namibië
Singlereis met ANWB
19-08-2023

Reis geboekt, maar nog 2 maand te gaan. Wordt geannuleerd. Kan natuurlijk, maar er was nog 2 maand. De alternatief groepsreis. Ik zeg doe die maar. Lange tijd hoor niks. Zie die reis al weer vollopen. Ik dan maar bellen. Ik nogmaals ja zet de reis om. Weer niks. Wordt weer teruggebeld na en paar dagen. Was nog niet omgezet. Ik nogmaals doe omzetten dan. Weer een week later. Kan helaas kan niet meer. Tja als je zo lang wacht.

Edwin
Alleen gereisd
Alle ervaringen met ANWB