ANWB

Op reis met de ANWB!

ANWB

De ANWB biedt vakanties en rondreizen aan van Vlieland tot de Verenigde Staten! Of je nu een individuele rondreis of een groepsrondreis wilt boeken, bij de ANWB kan het. Het grote voordeel bij de ANWB is dat de reizen allemaal tot in de puntjes geregeld zijn en de reizen scherp geprijsd zijn. Je kunt met de ANWB de hele wereld over reizen, van Europa tot Zuid-Amerika en van Azïe tot Afrika. Het reisaanbod is zeer uitgebreid! Ook zijn er voor gezinnen leuke familiereizen. Bij de ANWB boek je veilig reizen van goede kwaliteit voor een voordelige prijs.

Accommodatie
7.2
Vervoer
7.6
Reisleiding
7.5
Prijs / Kwaliteit
6.9
Algemeen
7
ANWB is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek ANWB
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van ANWB

Altijd goed verzorgde reizen bij de ANWB. Wij hebben al schitterende rondreizen gemaakt met de ANWB naar Thailand, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Geweldige ervaringen en alles goed geregeld.
- Jos en Everdien

Beoordelingen van ANWB

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met ANWB?
8,6

Mooie reis door Egypte

Egypte
Groepsrondreis met ANWB
21-02-2024

Al heel lang waren wij van plan om een keer naar Egypte te gaan, maar door diverse omstandigheden was het er nog niet van gekomen. Mijn vrouw Marian had veel gelezen over de cultuur en de historie en we wilden dat graag een keer "in het echt zien". Nu was het dan zover en het werd een prachtige en ook gezellige reis. Mooie en ook lelijke plekken gezien, waaronder de steden Cairo, Aswan, Luxor en ook (op het laatst) Hurghada. Die laatste stad om in een soort van resort even bij te komen van alle opgedane indrukken. De hotels en het eten waren doorgaans prima en de nachtrein naar Aswan was dan wel niet zo goed als wij hier gewend zijn, maar ook wel weer een bijzondere belevenis. Indrukwekkend zijn natuurlijk de Pyramides en de sfinxen en ook de begraafplaatsen van de de farao's maakten indruk. Wij houden zo mooie herinneringen over aan deze reis met name omdat we ook een enorm leuke groep hadden om mee te reizen. Maar het belangrijkste was toch onze Egyptische gids Osama Ahmed. Deze beste man praatte aardig goed Nederlands en had alles organisatorisch perfect voor elkaar. Ook wist hij heel veel te vertellen over Egypte en met name over de cultuur. We hebben genoten van zijn: -kennis, -zorgzaamheid, -humor en zijn -omgang met mensen. Als laatste activiteit heb ik gekozen voor rijden door de woestijn op een quod en dat was geweldig!! We kunnen er verder kort over zijn: Wij hebben genoten van 10 prachtige dagen in Egypte!!!
Groet, Kees en Marian Mocking

Kees Mocking
8,8

Veel cultuur en plezier in Egypte

Egypte
Groepsrondreis met ANWB
20-02-2024

We hebben met een hele leuke groep medereizigers enorm genoten van de fantastische 10 daagse groepsrondreis ‘De schatten van Egypte’. Het indrukwekkend interessante programma begon dynamisch maar het tempo werd geleidelijk aan rustiger. Alles was perfect georganiseerd, steeds weer goed vervoer, makkelijk toegang tot de vele plaatsen die we bezochten en dat alles goed binnen het tijdschema dat ons vooraf was medegedeeld. We hebben heerlijk gegeten en de hotels waren – voor Egyptische maatstaven – prima. Gelukkig hadden wij ervoor gekozen om de reis naar Aswan met een binnenlandse vlucht te doen. Niet iedere medereiziger bleek even enthousiast over de treinreis. Aparte vermelding verdient onze reisleider Osama Ahmed. Werkelijk fantastisch hoe deze vrolijke man zijn organisatietalent combineert met zijn grote kennis van de Egyptische geschiedenis en cultuur. Maar dat niet alleen: ook zijn omgaan met mensen, zijn grote gevoel voor humor en zijn kennis van de Nederlandse taal (voor een Egyptenaar) waren bijzonder. De ANWB geeft veel vakantie voor deze prijs. Een aanrader voor iedereen die in geschiedenis geïnteresseerd is en voor wie een vakantie niet alleen uit luieren hoeft te bestaan.

Gerard
Gereisd met partner
6,4

Mooie rondreis, maar...

Vietnam
Groepsrondreis met ANWB
20-02-2024

We hebben een rondreis van 3 weken gedaan. Hebben heel veel mooie en bijzondere dingen gezien. Maar wil toch even vertellen dat je rekening moet houden, met dat t lijkt of er veel bij dat bedrag bij zit. Maar bij aankomst blijkt dat de lunches, excursies en fooien er niet bij zitten. ( fooien wisten we wel). Dat betekende ruim 300 euro pp. Dit is buiten de optionele excursies. Let dus op de sterretjes die er bij staan.
Wat betreft de hotels. Er zaten 4 mooie hotels bij, en de rest was echt sfeerloos. De bedden/kamers waren wel goed. Soms oubollig, maar ok.
De reisleiding was prima. Ze regelde alles en wist veel te vertellen. Dus daar complimenten voor!

Van rooij
Gereisd met partner
8,2

Cultuur vakantie

Cuba
Groepsrondreis met ANWB
11-02-2024

Wat een geweldige reis! We hadden een Cubaanse reisleider die goed nederlands sprak! Wat een passie heeft deze man voor zn vak. We hadden goede onderkomens en alles was tip top in orde. Enigste minpunt is vliegen met Air Europa. Wat een waardeloze maatschappij. Had liever iets meer betaald en met KLM gevlogen.

Elly
Gereisd met partner
9,6

Laura Dassen vs Vietnam

Vietnam
Groepsrondreis met ANWB
01-02-2024

We hebben een wonderbaarlijke en onvergetelijke rondreis door het binnenland met onze reisleidster Laura Dassen gemaakt. We ervaarden door de professionaliteit en de fijne begeleiding van mevrouw L. Dassen de rondreis heel positief en het gaf ons ook een bepaalde warme klik met de plekken die wij bezochten. Dit hebben wij tijdens andere reizen nooit ervaren. Keep up the very good work 👍👍and never loose your beautiful smile miss Laura Dassen. Greetings Farid El-hafi

Farid El-hafi
Gereisd met vrienden
Alle ervaringen met ANWB