Home
Blog
Bestemmingen
Schitterend filmpje: Fantastische road trip in Afrika

Schitterend filmpje: Fantastische road trip in Afrika

op 16 maart 2016
1 minuut leestijd
Schitterend filmpje: Fantastische road trip in Afrika

Rein Kramer maakte vorig jaar met zijn vriendin een supermooie rondreis door Zuid-Afrika, Swaziland én de Seychellen: kijk maar naar déze prachtige video die ze er van gemaakt hebben!

In de categorie "Gave roadtrips in Afrika" scoort deze reis heel prima hoor! Wat een prachtbeelden (in HD-kwaliteit!) van deze reis langs de vele mooie bezienswaardigheden van Zuid-Afrika, Swaziland en de bounty-eiland bestemming De Seychellen!

De video heeft de toepasselijke naam "Our Amazing African Road Trip" gekregen en neemt je onder andere mee naar Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, de hoogtepunten langs de Panoramaroute, een stukje Tuinroute, Blyde River Canyon, Swaziland en natuurlijk Kruger National Park.

Het rijden met de auto, de indrukwekkende Afrikaanse landschappen en het uitbundige dierenrijk zijn allemaal prachtig in beeld gebracht. En alsof dat nog niet genoeg is wordt de reis ook nog eens in stijl afgesloten op een heerlijk eiland van de Seychellen. Lees: wuivende palmbomen, goudgele stranden, azuurblauw water, kokosnoten en een groene jungle. Nice!

Ga er maar even lekker voor zitten, want de komende 10 minuten ben jij even in Afrika!

De beelden zijn gemaakt met een Gopro Hero 3 een Nikon D5500 camera.

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8