Home
Blog
Bestemmingen
Fantastisch filmpje: Safari in Zuid-Afrika

Fantastisch filmpje: Safari in Zuid-Afrika

1 minuut leestijd
Fantastisch filmpje: Safari in Zuid-Afrika

Even wegdromen bij een inspirerend reisfilmpje? Bekijk dan deze prachtige video van een safari in Zuid-Afrika! Wanderlust en/of heimwee gegarandeerd…

Reiziger Tyler nam tijdens zijn safari in Zuid-Afrika dagelijks duizenden(!) fotos’s. Zijn gidsen verklaarden hem voor gek, maar die gekte bleek een doel te hebben: dit prachtige filmpje op basis van heel veel timelapses. Kijk en geniet mee van de Big Five, het prachtige Afrikaanse landschap en die kleurrijke zonsondergangen!

Werkelijk alles komt voorbij in deze safari-video! Van de zeldzame neushoorn tot een groep olifanten (blijft ál-tijd leuk!) en van de sierlijke giraffes tot de – pardon my language – walgelijke hyena’s. Zo’n hyeana-jong is dan wel weer schattig ;-)

Ter land, ter zee...

Maar Zuid-Afrika heeft meer te bieden dan deze ‘landdieren’. Kijk ook eens in het water of in de lucht! Daar zie je nijlpaarden (de meest agressieve safaribeesten!) of rondspringende apen. Ook de landschappen van Marakele, Madikwe en Sabi Sands zijn op zich zelf al een foto waard. Het zonlicht door een acaciaboom, de uitgestrekte savanne of een zonsondergang met alle kleuren van de regenboog… Wauw!

Choose right!

Kijk nog iets verder en je ziet luipaarden, buffalo’s, leeuwen en zelfs een live kill. Tja, het is eten of gegeten worden in Afrika! En het is zelf reizen of eeuwig jaloers zijn, dus boeken die trip en zie het straks gewoon in real life ;-)

Rhino
Rhino

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8