Home
Blog
Bestemmingen
Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben

Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben

1 minuut leestijd
Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben

Sit back, relax en enjoy Zuid-Afrika! Alhoewel, relax? Het relaxte muziekje doet anders vermoeden, maar bij het zien van dit filmpje gaat de adrenaline meteen door je lichaam stromen.

De makers van onderstaande video zijn avontuurlijk ingesteld, dat zie je meteen. Zuid-Afrika is een fantastische plek voor kitesurfen, golfsurfen en paragliden en dat is dan ook precies waar je in dit filmpje prachtige beelden van ziet. Verder vooral heel veel Zuid-Afrikaans moois. Van prachtige natuur en veel bijzondere dieren tot een hartverwarmende bevolking en die typisch Afrikaanse cultuur.

Zeker niet missen in Kaapstad en omgeving

Het filmpje start met schitterende footage van de wereldberoemde Tafelberg, een must-see waar je niet omheen kunt als je in Kaapstad bent. Vanaf de top heb je een prachtig panaroma-uitzicht over Kaapstad en je kunt hier ook gaan paragliden. Verder is de omgeving van Kaapstad adembenemend mooi en biedt volop mogelijkheden voor een waanzinnige roadtrip. Vanuit Kaapstad is Chapman’s Peak een prachtige kustroute richting Kaap de Goede Hoop. Vergeet ook zeker niet pinguïns te gaan kijken bij Boulders Beach.

Avontuur in Zuid-Afrika

Wil je nóg meer avontuur, dan kun je in Zuid-Afrika ook een kooiduik maken met witte haaien in Gansbaai of bungeejumpen vanaf de 216 meter hoge Bloukransbrug. Uiteraard biedt Zuid-Afrika verder een onwaarschijnlijk vette combinatie van bijzondere natuur, typisch Afrikaanse cultuur, prachtige nationale parken en heel veel wildlife. Zo ontzettend veel diversiteit in één land, dat moet je gezien hebben. Er gaan dagelijks directe vluchten vanuit Amsterdam naar Zuid-Afrika. Enjoy!

cape town paragliding
cape town paragliding

kaapstad surf
kaapstad surf

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8