Home
Blog
Bestemmingen
YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland

YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland

1 minuut leestijd
YOLO-video de luxe: bezoek het festival Bushfire in Swaziland

Drie dagen naar Lowlands? Een week naar Sziget? Waarom dan ook niet tien dagen naar Zuid-Afrika en Swaziland voor hét Afrikaanse festival Bushfire? Kom in de sferen met dit toffe filmpje!

Houd jij van reizen en ben je gek op festivals? Kijk dan vooral even onderstaand filmpje van de Nederlandse travel start-up Charlie’s Travels. Charlie organiseert eind mei een trip die in het teken staat van Bushfire, één van dé grote festivals van Afrika. Het meerdaagse festival vindt plaats in prachtig Swaziland, maar tijdens de reis doe je ook metropool Johannesburg aan, spot je de Big Five in het Krugerpark en leer je de prachtige natuur van Swaziland kennen. Rondreizen doe je tijdens deze tiendaagse reis met een 4x4. Happy camping!

Het ultieme Afrika-avontuur

Het is duidelijk dat deze reis alleen voor echte avonturiers is weggelegd. Roadtrippen, safari, feesten en kamperen: dat doe je niet elke maand! Gaat jouw hart sneller kloppen van deze heerlijke video en krijg je nu al zin in een canopy tour, hiken door de jungle, swingen tussen een internationaal gezelschap en biertjes drinken bij het kampvuur? Boek dan nu je reis naar het ‘echte’ Afrika!

Zuid-Afrika, Swaziland & Bushfire

De reis begint in hipsterwijk Maboneng in Johannesburg (Jo’burg voor insiders). Volgende bestemming is het Krugerpark, één van de bekendste safariparken ter wereld. De Big Five spotten en braaien onder de sterrenhemel, om vervolgens je tent in te kruipen en weer wakker te worden in de natuur. Gaaf toch? Daarna rijd je Swaziland binnen, waar je gaat ziplinen, hiken en zwemmen om zo de prachtige natuur van dit landje echt te ervaren. De laatste dagen bestaan uit feesten, biertjes, toffe muziek en heel veel dansen. This is Africa! Een reis om gegarandeerd nooit meer te vergeten.

Top reizen naar Fès

Reisorganisaties met reizen naar Fès

Meer blogs over Fès

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8