Home
Blog
Algemeen
Dit Zuid-Afrika filmpje is bizar mooi

Dit Zuid-Afrika filmpje is bizar mooi

op 4 februari 2020
1 minuut leestijd
Dit Zuid-Afrika filmpje is bizar mooi

Instant heimwee naar Zuid-Afrika hebben wij na het kijken van dit filmpje. Door deze video wil je toch meteen (weer) naar Zuid-Afrika?

Met deze beelden waan je je in vijf minuten volledig in Zuid-Afrika. Van het kopje aanmaakkoffie in de ochtend tot en met het spotten van de Big Five op de uitgestrekte savannes worden alle hoogtepunten van het kleurrijke land aangestipt.

Rijke flora en fauna

Zuid-Afrika kent wisselende klimaatzones. Met zon en regen elkaar afwisselend, is er voor ieder wat wils, voor zowel mens als dier! Het vrije buitenleven staat daarbij te allen tijde centraal. Ga op safari en zie hoe giraffen, olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels in het wild leven. Ook vliegen tal van vogelsoorten je om de oren. Trek de binnenlanden in en maak de meest waanzinnige hikes. Geniet van magistrale zonsondergangen en van de vergezichten die je onderweg tegenkomt. Wie van watervallen en immense rotsformaties houdt, zal tevens zijn hart ophalen. Waar je ook gaat, je valt van de ene verbazing in de andere.


Hotspot: Kaapstad

Een van de hoogtepunten die uitgelicht wordt, is Kaapstad. Met de Tafelberg en Lion’s Head aan de horizon is het een van de stedelijke paradepaardjes van het land. Struin langs de kilometerslange kuststroken, kijk ver weg over zee en kom helemaal tot jezelf. Zie vanaf de wal hoe watersportliefhebbers capriolen uithalen tijdens het golf- en kitesurfen óf zoek zelf het avontuur op het water. Breng overigens ook een bezoek aan de pinguïns van Boulders Beach en ga vintage shoppen. Hiermee maak je jouw Zuid-Afrika ervaring compleet.

Top reizen naar Zuid-Afrika

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Afrika

Meer blogs over Zuid-Afrika

Beoordelingen van Zuid-Afrika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
8.1
Stranden
7.5
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.8