Home
Blog
Bestemmingen
One to watch: Kenia gefilmd vanuit de lucht

One to watch: Kenia gefilmd vanuit de lucht

1 minuut leestijd
One to watch: Kenia gefilmd vanuit de lucht

Kenia is een prachtig land om op safari te gaan. Niet alleen per jeep, maar ook met een drone!

Op zoek naar een écht safari-land om de beroemde Big Five te spotten? Boek een rondreis door Kenia! Dit Oost-Afrikaanse land zal je niet teleurstellen. Naast de wilde dieren is ook het landschap beeldschoon. De Keniaanse cultuur zal je bovendien nog lang bijblijven. Neem vast een sneak-peek en bekijk Kenia vanuit de lucht via onderstaande video.

 De Leeuwenkoning in het echt

In Kenia waan je je echt even in De Leeuwenkoning. En als de animatiefilm ergens was opgenomen, was het zeker Kenia geweest! Niet alleen vanwege het Swahili dat af en toe in De Leeuwenkoning wordt gesproken, maar natuurlijk ook door de typisch Keniaanse natuur. Rode aarde, groene vlaktes, maar ook dorre bomen, uitgedroogde grond en héél veel dieren. De uitgestrekte vlaktes van Maasai Mara passen er zó in!

In de video worden eveneens minder bekende plekken van Kenia getoond. Tja, dat is het fijne van een drone hè? Die kan overal komen! Vlieg mee met Kenia’s flamingo’s, voel je langer dan de langste giraffe en ontdek de onontdekte bergtoppen, regenwouden en woestijn van Kenia. Mooi hè?

Kenia
Kenia

Kenya
Kenya

Top reizen naar Kenia

Het beste van Afrika (59 dagen) - Noordwaarts

Het beste van Afrika (59 dagen) - Noordwaarts

Serengeti, Etosha, Fish River Canyon, Okavango Delta, Masai Mara, Zanzibar, Swakopmund, Victoria Falls, Arusha, Serengeti National Park, mountain gorillas

Reisorganisaties met reizen naar Kenia

Meer blogs over Kenia

Beoordelingen van Kenia

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.4
Cultuur
8.2
Stranden
8.5
Steden
6.4
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8