Home
Blog
Bestemmingen
Dit Kenia filmpje is werkelijk fantastisch

Dit Kenia filmpje is werkelijk fantastisch

1 minuut leestijd
Dit Kenia filmpje is werkelijk fantastisch

In vijf minuten film zie je Kenia op z’n puurst: ongerept, rauw en veelzijdig. Een waanzinnig inspirerende video en zo lekker anders dan anders. Geen mensen in een hangmat, met een cocktail in de hand op een tropisch strand. Als je dan toch naar Kenia gaat, zorg dan ook dat je dit prachtige land écht beleeft.

Veel mensen associëren Kenia met armoede, corruptie en onveiligheid. Terwijl dit inspirerende filmpje laat zien dat Kenia, als je echt om je heen kijkt en je hart open stelt, juist heel vriendelijk en gastvrij is.

Spectaculair en gastvrij Kenia

Je wordt verwend met een flinke dosis ongelofelijk spectaculaire natuur, zoals je die alleen in Afrika vindt. Wie wil er nou niet kamperen in het wild, roadtrippen over de uitgestrekte zandvlakten en chillen op een Keniaans bountystrand?

To-do's in Kenia

Een safari in Afrika prijkt hoog op menig bucketlist. Zuid-Afrika en Tanzania zijn populaire bestemmingen. Maar wat dacht je van Kenia? Wildlife liefhebbers eat their heart out in één van de vele nationale parken van Kenia, zoals Tsavo West en East National Park, Amboseli National Park - dat bekend staat als ‘Home of Elephants’ - en witte en zwarte neushoorns spot je in Lake Nakuru National Park.

Kenia strand
Kenia strand

Daarnaast is Kenia gezegend met prachtige hagelwitte zandstranden, een kraakheldere, azuurblauwe zee en een bonte onderwaterwereld. Zo zijn de prachtige koraalriffen van Diani Beach een must voor de duikliefhebber en ook Kisite-Mpunguti Marine National Park, op de grens met Tanzania, is een aanrader.

Wat een filmpje! Daar gaat je travel heart sneller van kloppen! Nu wil je zeker ook meteen een ticket naar Kenia boeken? Wat houdt je tegen?

Top reizen naar Kenia

Het beste van Afrika (59 dagen) - Noordwaarts

Het beste van Afrika (59 dagen) - Noordwaarts

Serengeti, Etosha, Fish River Canyon, Okavango Delta, Masai Mara, Zanzibar, Swakopmund, Victoria Falls, Arusha, Serengeti National Park, mountain gorillas

Reisorganisaties met reizen naar Kenia

Meer blogs over Kenia

Beoordelingen van Kenia

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.4
Cultuur
8.2
Stranden
8.5
Steden
6.4
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8