Home
Blog
Bestemmingen
Wauw: Déze reis video van Nieuw-Zeeland is fantastisch

Wauw: Déze reis video van Nieuw-Zeeland is fantastisch

1 minuut leestijd
Wauw: Déze reis video van Nieuw-Zeeland is fantastisch

De buitenaards mooie natuur van Nieuw-Zeeland vind je nergens anders. Ruiger wordt het niet, kijk maar!

Blauwe meren, ruige bergtoppen en uitgestrekte landschappen: welkom in Nieuw-Zeeland! Dit is het land van Lord of the Rings, het land van eindeloze roadtrips en misschien wel je eerste helikoptervlucht. Maori-cultuur, gletsjers en vulkanen. Bossen, valleien en rivieren. Maar ook het land van Auckland, een moderne metropool. 

Filmset

Ten zuiden van Auckland vind je Hobbiton, de filmset van The Hobbit-films. Ook erg interessant als je geen keiharde fan bent. Het is echt heel bijzonder om te zien hoeveel werk er in een film zit, en wat er allemaal bij een filmset komt kijken.Tip: koop je kaartjes van tevoren!

Ruiger eiland

Op het Zuidereiland haal je je hard op aan watervallen, fjorden en outdoor adventures. Scheur met een speedboot over het water, of maak een dagen lange trekking door de wildernis. Maak een bungeejump bij Queenstown en spot dolfijnen bij Kaikoura. Als je mazzel hebt kan je hier ook walvissen zien. Aan wildlife geen gebrek hier. Je vindt in Nieuw-Zeeland ook de grootste populatie schapen per inwoner.

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Waarschuwing

Het land is prachtig, maar laat je niet misleiden door Nieuw-Zeeland’s schoonheid. De natuur kan behoorlijk ruig zijn. Zorg altijd voor voldoende warme kleding, neem water mee en ga liever niet alleen op pad. Onderschat de kracht van Moeder Natuur niet. Lees je goed in en laat je informeren voor de lokale bevolking. Zij kennen hun land het beste en weten als geen ander dat je de waarschuwingen niet moet negeren. Wie de regels opvolgt zal echter een onwijs toffe rondreis hebben. Nieuw-Zeeland stelt je niet teleur! 

Top reizen naar Nieuw-Zeeland

Reisorganisaties met reizen naar Nieuw-Zeeland

Meer blogs over Nieuw-Zeeland

Beoordelingen van Nieuw-Zeeland

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
7.2
Stranden
7.9
Steden
7
Eten & drinken
7.6
Activiteiten
9