Home
Blog
Algemeen
Live your dream: Te gek filmpje van 6 maanden reizen in Azië

Live your dream: Te gek filmpje van 6 maanden reizen in Azië

1 minuut leestijd
Live your dream: Te gek filmpje van 6 maanden reizen in Azië

Azië is hot! Niet alleen de verrukkelijk gekruide maaltijden, ook de ongekende variatie aan tempels, boeddha’s, parelwitte stranden, flora en fauna, maken dit werelddeel tot een lust voor al je zintuigen. Kijk dit geweldige stop-motion filmpje en waan je (weer) even in Azië!

Ga je op rondreis door Azië, dan is Bangkok de meest populaire hub als startpunt. Volgeladen brommers en tuktuks scheuren hier tussen het drukke verkeer door. Het toonbeeld van een Aziatische stad is gezet. Op straten als Koh San Road krioelt het van de mensen. Voor meer sereniteit bezoek je één van de vele tempelcomplexen of boeddhabeelden. Rust vindt je ook op het water. Voer mee met een longtailboot en laat je haren wapperen in de wind. Leer hoe de lokale bevolking zijn vissen vangt en geniet ondertussen van meditatieve uitzichten.

Spice up your life!

Waar je ook gaat, de geuren van de Aziatische keuken komen je tegemoet. ‘Niet pittig‘ of ‘een beetje pittig’ staan er niet in het woordenboek. Proef de specerijen op lokale- of floating markten. Thailand, Vietnam, maar ook Indonesië, Maleisië en Singapore hebben en heerlijke keuken! 

Natuur in Azië

Verwonder je eveneens over het ongekende natuurschoon in Azië. Elk gebied heeft zijn eigen uniekheid. Immense rotspartijen, jungle, stomende kraters, fantastische watervallen en tropische stranden wisselen elkaar af. Even divers is de dierenwereld. Het blijft niet alleen bij aapjes kijken. Je spot er de meest bijzondere vogelsoorten, varanen, vlinders, olifanten en slangen. Maak een trektocht door de wildernis. Lach met lokale kids. Bezoek traditionele stammen, zoals de Long Necks, of ontdek het schitterende Azië van boven vanuit een luchtballon.

bangkok streetfood
bangkok streetfood
 
myanmar balloon
myanmar balloon

Meer blogs