Home
Blog
Bestemmingen
Supervet filmpje van Thailand: this is why we love you!

Supervet filmpje van Thailand: this is why we love you!

1 minuut leestijd
Supervet filmpje van Thailand: this is why we love you!

Thailand is niet voor niets een waanzinnig populaire vakantiebestemming. Dit land heeft zo veel moois te bieden. Kijk en droom weg.

Twee weken backpacken door Thailand voelt als een eeuwigheid. Je kunt in korte tijd namelijk zo ontzettend veel gave dingen doen en zien. In deze video wordt al dat moois én de charme van Thailand op een heerlijke manier weergegeven.

Thailand’s got it all!

Bij Thailand denk je wellicht meteen aan zon, zee en strand. Lekker in een hangmat op het strand, genieten van cocktails en een prachtige zonsondergang. Maar eigenlijk is stilzitten wel het laatste dat je moet doen als je in Thailand bent. Er is namelijk zo veel meer te beleven. Tijdens een rondreis zie je veel meer van het land en krijg je ‘the best of all worlds’ zeg maar.

Natuur, eten en tempels

Prachtige natuur en nationale parken, kleurrijke floating markets en heerlijk Thais eten op de night market. Uiteraard pik je ook meteen wat mee van de indrukwekkende Thaise cultuur. Als je houdt van tempels, kijk je in Thailand je ogen uit.

thailand elephant
thailand elephant

thailand video
thailand video

Avontuurlijk Thailand

Ook voor meer avontuur ben je in Thailand op de juiste plek. Samen badderen in de rivier met een olifant, een scooter huren en door de binnenlanden crossen of ga hiken in één van de vele natuurparken. En natúúrlijk ga je in Thailand ook duiken. Je vindt er fantastische duikspots met een prachtige onderwaterwereld. Om je duikbrevet te halen kun je bijvoorbeeld naar Koh Tao, een waar paradijs voor duikfanaten (in de dop).

Top reizen naar Thailand

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Meer blogs over Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8