Home
Blog
Algemeen
Must-see: waanzinnige timelapses van Zuidoost-Azië

Must-see: waanzinnige timelapses van Zuidoost-Azië

1 minuut leestijd
Must-see: waanzinnige timelapses van Zuidoost-Azië

Wow, zo’n beetje al het moois van Zuidoost-Azië in een onwaarschijnlijk gaaf filmpje van tien minuten.

Twijfel jij nog of je op reis wilt naar Zuidoost-Azië? Dan is dit filmpje een must-see. Wedden dat jij meteen je ticket wilt boeken? En ben je net terug van een onvergetelijke rondreis door een van de mooiste regio’s van Azië, dan kun je weer even heerlijk wegdromen bij al het moois dat jij op je reis hebt gezien. De makers van het filmpje hebben prachtige momenten van hun reis door Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam weten vast te leggen op beeld en daar hebben ze deze ongelofelijk mooie video van gemaakt.

Mooi en magisch Zuidoost-Azië

Dit prachtige filmpje zit boordevol timelapses van monniken in Luang Prabang tot prachtige boottripjes over the mighty Mekong rivier. Van het chaotische verkeer in Vietnam tot de prachtige ongerepte natuur en highlights als Halong Bay die je zeker niet wilt missen op de trip door Vietnam. Zelfs de onwaarschijnlijk mooie onderwaterwereld in de Golf van Thailand is gefilmd, met prachtig koraal en tropische vissen. Ook schitterende beelden van Angkor Wat in Cambodja een absolute must als je door Zuidoost-Azië reist.

Nooit meer naar huis

Zuidoost-Azië is door haar schoonheid, relaxte sfeer én het feit dat je er - ook solo - veilig kunt rondreizen misschien wel dé populairste bestemming voor een onvergetelijke rondreis. De bevolking is super vriendelijk en gastvrij, je vindt er waanzinnig mooie landschappen en - uiteraard - verrukkelijk eten.

luang prabang
luang prabang

thailand
thailand

Meer blogs