Home
Blog
Bestemmingen
Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!

Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!

Zien: het beste van Zuidoost-Azië in één filmpje!

Reizigers Kelly en Noortje reisden door Thailand, Cambodja, Vietnam, Maleisië en Indonesië en maakten dit te gekke filmpje. Wedden dat jij binnen de 3:11 minuten het vliegtuig wilt pakken?

Dat je geen professionele camera-apparatuur hoeft te hebben om een jaloersmakende reisvideo te maken, bewijzen de Nederlandse reisvriendinnen Kelly en Noortje. De twee meiden reisden dit jaar door Cambodja, Vietnam, Maleisië, Thailand en Indonesië en legden hun hoogtepunten vast met hun GoPro. Dat resulteerde in dit heerlijke filmpje van ruim drie minuten.

Samenvatting

In het filmpje zien we de twee Nederlanders in een tuktuk, wandelen door een tempel, drinken van een kokosnoot, genieten van streetfood, boottochtjes maken, fruit kopen op het strand, lopen door rijstvelden en langs palmbomen, aapjes kijken, snorkelen met schildpadden, vulkanen beklimmen, eilandhoppen, ziplinen, kaykken, zwemmen en scooter rijden. Do we need to say more?

Must-do('s)

Dat lijkt ons niet. Een reis door Zuidoost-Azië, dat móet je toch eens doen in je jonge leven? Van Thailand tot Bali: het draait écht niet alleen om goedkoop bier en buckets. Prachtige natuur, rijke culturen, avontuur en lekker eten… Wanneer mogen wij weer? Want een tweede (of derde, vierde, vijfde…) reis door Zuidoost-Azië, dat móet je toch eens doen in je jonge leven?

Dankjewel voor het delen van jullie video, girls!

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Relevante reisorganisaties

Gerelateerde blogs

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8