Home
Blog
Bestemmingen
One to watch: op de motor door Vietnam en Cambodja

One to watch: op de motor door Vietnam en Cambodja

1 minuut leestijd
One to watch: op de motor door Vietnam en Cambodja

De zon op je bolletje, de wind in je haren. Op een motor door Vietnam en Cambodja is hét ultieme gevoel van vrijheid. Beleef het mee met deze prachtige video!

Yes, South East Asia is hot. Als je nog niet geweest bent - hoe dan? - ga dan meteen je reis plannen. Zon, zee, strand, prachtige natuur, veel gave dingen om te doen en overheerlijk eten. En dat alles nog betaalbaar ook. Als je eenmaal geweest bent, blijf je teruggaan. Maar heb je er ooit wel eens aan gedacht om door Zuidoost-Azië te reizen op de motor? Zo kun je in Vietnam bij Easy Riders achterop springen, maar nog veel gaver is om net als dit koppel zélf een motor te kopen en te gaan touren.

Life is better on two wheels

Een maand lang reisde dit stelletje op een meer dan dertig jaar oude Honda Dream door Vietnam en Cambodja. Hilarisch, zou je zeggen, op zo’n oud bakkie, maar bovenal een onvergetelijk avontuur. Door weer en wind, maar ook door ongelooflijk mooie natuur en landschappen. En een big plus van je eigen vervoer is dat je niet afhankelijk bent en je kunt stoppen waar en wanneer je maar wilt. Zo kom je dus heel makkelijk off the beaten track, op plekken waar de doorsnee toerist niet kan/zal komen.

Het ultieme avontuur

Dit avontuurlijke stel kocht de motor in Vietnam voor een paar honderd dollar en na 1.800 avontuurlijke kilometers door Cambodja en Vietnam gaven ze de motor cadeau aan een kokosnotenverkoper. Durf jij dit ultieme avontuur ook aan te gaan?

vietnam motor
vietnam motor

motor vietnam
motor vietnam

Top reizen naar Vietnam

Reisorganisaties met reizen naar Vietnam

Meer blogs over Vietnam

Beoordelingen van Vietnam

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
8.8
Stranden
7.6
Steden
8.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.5