Home
Blog
Bestemmingen
Dit filmpje van de paradijselijke Filipijnen wil je écht zien

Dit filmpje van de paradijselijke Filipijnen wil je écht zien

1 minuut leestijd
Dit filmpje van de paradijselijke Filipijnen wil je écht zien

Zon, zee, strand, allermooiste plekjes in de paradijselijke Filipijnen én leuke dingen die je met een GoPro kunt doen. Je ziet het in deze fijne video!

Dit stelletje neemt je mee op hun onvergetelijke reis naar de Filipijnen en heeft alles op beeld vastgelegd met alleen een GoPro. Héérlijk, zo kun jij ook een beetje meegenieten. Maar be aware: na het zien van zoveel moois wil je ook deze bestemming meteen aan je bucketlist toevoegen. De Filipijnen heeft alles wat je zoekt in een heerlijke vakantie én heeft dat ongerepte wat je op sommige andere Aziatische bestemmingen langzaam ziet verdwijnen.

Some more bounty please

In de Filipijnen vind je onwaarschijnlijk heerlijke bountystranden. Veel meer bounty dan dit kan het niet worden, geloof ons. Een azuurblauwe zee waar je zo op de bodem kunt kijken. Het zonnetje hoog aan de hemel, parelwitte stranden en heel veel palmbomen. Dán weet je meteen dat je goed zit. Maar de Filipijnen hebben nog zoveel meer te bieden. Op een paard door de ongerepte binnenlanden galopperen? Yes, we want! Prachtige vergezichten, boottochtjes en grotten bekijken? Ben je avontuurlijk ingesteld, dan kun je in de Filipijnen ook prachtig hiken, kajakken, snorkelen en duiken.

Op ontdekkingstocht in de Filipijnen

De Filipijnen is een archipel in de Grote Oceaan met in totaal maar liefst 7.107 grote en kleine eilanden, waarvan slechts zo’n 1.000 eilanden worden bewoond. De meeste van deze eilandjes zijn niet meer dan zandbanken en rotsen. In dit filmpje zie je Manila en Palawan, maar dit smaakt natuurlijk naar méér.

filipijnen
filipijnen

phillipines
phillipines

Reisorganisaties met reizen naar Filipijnen

Meer blogs over Filipijnen

Beoordelingen van Filipijnen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.6
Cultuur
6.7
Stranden
n.v.t.
Steden
6
Eten & drinken
6.3
Activiteiten
7.1