Home
Blog
Bestemmingen
Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali

Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali

Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali

Op de bucket list van menig reisliefhebber en niet zonder reden: Bali is een prachtig eiland en heeft al jarenlang een waanzinnig sterke aantrekkingskracht op diverse soorten reizigers. Kijk en geniet mee!

Of de kaskraker Eat Pray Love (2010) met Julia Roberts er iets mee te maken heeft of niet, het toerisme op Bali is de afgelopen jaren de pan uitgerezen. Toch heeft de maker van dit filmpje de mooie, authentieke en pure kant van Bali op een onwaarschijnlijk mooie manier in beeld weten te brengen.

De magisch aantrekkingskracht van Bali

Bali is één van de belangrijkste en meest populaire vakantiebestemmingen van Indonesië. Al jaren heeft het eiland een magische aantrekkingskracht op toeristen uit de hele wereld. En niet zonder reden. Als je over het eiland struint dan zie, ruik, hoor en voel je de Balinese cultuur in elke porie van je lichaam. De Balinese cultuur is nauw verbonden met het Hindoeïsme en de bevolking maakt nog altijd gebruik van prachtige rituelen.

Prachtige stranden, kunst en cultuur

Bali heeft ook heerlijke stranden, zoals die bij Sanur, Nusa Dua of het noordelijk gelegen Lovina met zwart, vulkanisch zand en prachtige zonsondergangen. Ook gaan veel bezoekers naar de nabij gelegen paradijselijke Gili Eilanden (Lombok). Kustplaatsen als Kuta, Canggu en Seminyak lijken hun charme door de grote hordes toeristen helaas te hebben verloren.

balinese woman
balinese woman

bali ricepaddies
bali ricepaddies

Hart van Bali

Het centraal gelegen Ubud is het culturele en muzikale hart van Bali. Er hangt een heerlijke, creatieve vibe. Het stadje barst van de leuke barretjes met live muziek en kunstgalerieën. Ook is er een grote toestroom van mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, yoga en meditatie. Namaste!

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1