Home
Blog
Algemeen
Dit is één van de állermooiste Bali filmpjes ooit

Dit is één van de állermooiste Bali filmpjes ooit

op 16 december 2015
1 minuut leestijd
Dit is één van de állermooiste Bali filmpjes ooit

Bali wat blijf je toch een pracht van een eiland! Dit fantastische filmpje van Chantal uit Schiedam is daar het bewijs van: wat móói! Vooral alle luchtbeelden vanaf een drone zijn te gek!

Er zijn maar weinig eilanden die zó tot de verbeelding spreken als Bali. En natuurlijk zitten wij ook het liefst elke dag met een kokosnoot op het strand van dit heerlijke Indonesische eiland. Of maken we supergraag een mooie rondreis door het groene binnenland van Bali. Maar omdat dit niet altijd kan, is het ook fijn om af en toe naar mooie Bali foto's en filmpjes te kijken. Helemaal als ze zo gaaf zijn als dit Bali filmpje van Chantal!

Bali - Behind the scenes

Chantal de Jonge van Mooi Paars Fotografie reisde naar Bali om er prachtige foto's te maken. Maar ondertussen werd ze zelf ook vastgelegd, onder andere vanaf een drone. En dat resulteerde in deze video genaamd: "Bali - Behind the scenes photography". Wat Rondreis.nl betreft is dat "project" meer dan geslaagd. Kijk zelf maar!

Hoe zien die Bali foto's er uit dan?

Nu heb je zin in een reis naar Bali zeker? En omdat je nu ook gezien hebt hoe Chantal de foto's maakte ben je vast ook benieuwd naar hoe deze eruit zijn komen te zien. Daarom hieronder enkele van haar foto's. Wij kijken nu al uit naar je volgende reis Chantal!

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1