Home
Blog
Bestemmingen
Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!

Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!

1 minuut leestijd
Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!

Er zijn maar weinig eilanden die zo paradijselijk aan doen als Bali. En dat hebben de makers van dit filmpje op een prachtige manier weten uit te beelden. Thank you Bali, for being you!

De maker van dit filmpje heeft met een groep vrienden een onvergetelijke rondreis gemaakt door Bali. In het filmpje weet hij de essentie van het allerbekendste Indonesische eiland ongelofelijk goed te grijpen. Je ziet het échte, authentieke Balinese leven. De prachtige natuur met oneindig veel rijstvelden, de altijd vriendelijke bevolking en de onwaarschijnlijk magische sfeer die je alleen op Bali vindt.

Onweerstaanbare aantrekkingskracht

Het liefst stappen we nú nog in het vliegtuig naar Indonesië, want met een kokosnoot op het strand of in een afgelegen baaitje van Bali liggen is áltijd leuk. Of cross op een scootertje door de prachtige binnenlanden. Je rijdt langs smaragdgroene rijstvelden en ziet overal locals op het veld werken; de tijd lijkt hier stil te zijn blijven staan. Waar het precies vandaan komt weten we niet, maar dat de aantrekkingskracht van Bali groot is dat staat vast.

Unieke Balinese cultuur en ceremonies

Op Bali vind je prachtige tempels en Balinezen laten je graag kennismaken met hun ceremonies en rituelen. Het hele eiland ademt deze indrukwekkende cultuur. En last but not least is natuurlijk het verrukkelijke eten dé ultieme reden om vandaag nog je reis naar Bali te boeken. Maar wees gewaarschuwd: van Bali kun je geen genoeg krijgen!

bali temple
bali temple

bali rice
bali rice

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1