Home
Blog
Bestemmingen
Dit Maleisië filmpje is waanzinnig mooi

Dit Maleisië filmpje is waanzinnig mooi

op 27 september 2019
1 minuut leestijd
Dit Maleisië filmpje is waanzinnig mooi

Maleisië is een veelzijdig pareltje in Zuidoost-Azië. Kijk je mee naar de allermooiste shots van de gaafste plekken in dit waanzinnige filmpje?

In dit filmpje krijg je een spectaculair kijkje in de keuken van al het moois dat Maleisië te bieden heeft. Van chaotische steden tot woeste natuur en eilandjes in de middle of nowhere. Een onvergetelijke trip door Maleisië start hier.

De must-sees van Maleisië

Wow, wat waanzinnig goed in elkaar gezet door de makers. Krijg je toch meteen zin om je koffers te pakken? Herken jij de must sees van Maleisië?

Wat dacht je van het immense gouden standbeeld van Lord Murugan bij de Batu Caves, een kalkstenen Hindoetempel in een grot net buiten Kuala Lumper. Een enorme trap van maar liefst 272 treden brengt je naar de ingang van de grot. Maar ook de hoofdstad Kuala Lumper zelf is een bezoek meer dan waard, met de wereldberoemde Petronas towers en indrukwekkende skyline, vooral ’s avonds een prachtig gezicht. Aan de oostkust van Maleisië vind je de wonderschone Perhentian Islands en Redang Island. Hier waan je je meteen in het paradijs. Voor een beetje cultuur en een bonte mix van diverse cuisines tippen we Georgetown op Penang Island. Tijdens je road trip mag ook een rit over de Cameron Highlands niet ontbreken én natuurlijk ga je oerang-oetans spotten in Borneo.

Wat maakt Maleisië zo bijzonder?

Zoals in veel Aziatische landen speelt het leven zich vooral op straat af. Dompel je onder in het échte Maleisische leven en doe je - uiteraard - te goed aan al het overheerlijke eten dat het land rijk is. Street food op één van de vele night markets is verslavend lekker. Maleisië biedt daarnaast een bonte mix van prachtige flora en fauna. Van apies tot schildpadden en tropische vissen in alle kleuren van de regenboog in de spectaculaire onderwaterwereld. Ook voor duikliefhebbers in Maleisië het paradijs op aarde. Afgelegen eilandjes met hagelwitte stranden, een kraakheldere zee en ondoodringbare jungles. Malaysia’s got it all!

maleisie strand
maleisie strand

Top reizen naar Maleisië

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië

19 dagen
Individuele rondreis

Reisorganisaties met reizen naar Maleisië

Meer blogs over Maleisië

Beoordelingen van Maleisië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.7
Cultuur
7.9
Stranden
8.4
Steden
7.4
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
8.2