Home
Blog
Bestemmingen
Déze India video is werkelijk schitterend

Déze India video is werkelijk schitterend

1 minuut leestijd
Déze India video is werkelijk schitterend

Denk jij bij India aan vieze straten vol drukte? Kijk dan dit filmpje maar even. India is incredible!

India is een land van vele contrasten. De grote steden zijn druk en vies. Er leven vele arme mensen op een kluitje bij elkaar. Wie echter verder kijkt dan dat, ziet een heel ander India. Zo ook de makers van deze prachtige video. 


In deze video zien we India door de ogen van twee getalenteerde filmmakers. Het filmpje laat de ware aard van India zien: die van een rijke cultuur, vele tradities en bijzondere gebruiken. Je ruikt de wierrook bijna als de indrukwekkkende boeddhistische tempels in beeld komen. De kleuren spatten van het scherm af. Vriendelijke gezichten worden afgewisseld met schitterende natuurbeelden. Ja, ook dat is India!

Natuur en cultuur

Uitgestrekte berglandschappen, lange rivieren, apen en olifanten, witte stranden met wuivende palmbomen, spelende kinderen en hard werkende vissers. Er is zoveel meer dan sloppenwijken. Wat dacht je van de legendarische Taj Mahal? Drink een verse kokosnoot, vaar mee op een traditionele boot over de rivier, luister naar prachtige liederen en eet verse vis aan het strand. Tijdens een wandeling - al dan niet over een theeplantage - kom je gegarandeerd tot rust. 

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Reistijd India

Ook naar India? Houd rekening met de grootte van het land. Afhankelijk van wat je wilt zien en doen, kan je kiezen voor het noorden, het midden of het zuiden van India (of een combinatie). Het noorden van India wordt in de zomer snikheet. De wintermaanden vormen daarom de beste reistijd. Ook het zuiden van India is beter in de winter te bezoeken door de regenbuien die hier in de zomer vallen. Voor Centraal India geldt grofweg hetzelfde. Tussen november en maart heb je veelal het beste weer. 

Top reizen naar India

Reisorganisaties met reizen naar India

Meer blogs over India

Beoordelingen van India

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8
Cultuur
9.1
Stranden
5.7
Steden
8
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.5