Home
Blog
Bestemmingen
Dit Japan filmpje is echt fantastisch

Dit Japan filmpje is echt fantastisch

Dit Japan filmpje is echt fantastisch

Japan is een fijn land voor een gevarieerde trip: van rustgevende natuur en tempels tot bruisende steden vol eigenaardige Japanners. Kijk mee met deze fantastische video!

In deze video zie je waarom je echt eens een reis naar Japan moet maken. Het land van de rijzende zon is enorm gevarieerd. Op een dag kan je ‘s morgens het drukste kruispunt ter wereld oversteken, en ‘s middags in je eentje door een prachtige tempel struinen. De bijbehorende tuin is soms nog mooier dan de tempel zelf. 


Contrasten

Combineer oud en nieuw in steden als Tokyo, bezoek de mooiste tempels en geisha-shows in Kyoto, snuif cultuur in Koya-san, geniet van culinair Osaka en spot hertjes in Nara. Heb je meer tijd? Stap dan uit in de onbekendere plaatsen tussen deze steden in. Hier ontdek je het echte Japan, en kom je erachter dat de Japanners een van de vriendelijkste, beleefde volken zijn die je zult leren kennen. De Japanse Alpen is hiervoor ideaal. Je vindt hier ook prachtige bossen en bergen. 

Rondreis Japan

Een rondreis Japan hoeft niet erg lang te duren. In een week of twee kan je al een hoop zien - mede dankzij de snelle Shinkansen-treinen. Heb je langer de tijd? Dan zal je je ook zeker drie of vier weken kunnen vermaken. Japan is erg groot - soortgelijk aan landen als Italië of Verenigd Koninkrijk - dus een een langere reis kan ook! Vergeet geen treinkaart te kopen, dat levert veel voordeel op als je een paar lange ritten maakt. Onderweg zie je de countryside van Japan aan je voorbij flitsen. 

Afbeelding ter ondersteuning van de tekst

Top reizen naar Japan

Reisorganisaties met reizen naar Japan

Meer blogs over Japan

Beoordelingen van Japan

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.4
Stranden
6.8
Steden
9
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
8.6