Home
Blog
Bestemmingen
One to watch: heerlijk filmpje van Amazing Thailand

One to watch: heerlijk filmpje van Amazing Thailand

One to watch: heerlijk filmpje van Amazing Thailand

Thailand staat bekend als land van de glimlach en inderdaad, als wij aan Thailand denken, kunnen we alleen maar glimlachen. Na het kijken van deze video heb je sowieso een instant smile en heeft Thailand een plekje in je hart veroverd.

Sawadee Ka, welcome in Thailand! De maker van dit filmpje had een maand in Thailand gepland, maar moest vanwege een motorongeluk na tien dagen alweer naar huis. En dan tóch dit waanzinnig mooie filmpje in elkaar zetten. Kijk en geniet! 

You’ve gotta love Bangkok

De meeste reizen door Thailand beginnen in Bangkok en dat kan voor first timers behoorlijk overweldigend zijn. Maar geloof ons, na een aantal dagen Bangkok ga je de charme van deze metropool ervaren. Deze stad heeft alles wat je nodig: Boeddha’s, tempels en tuk tuk’s. Oh, en natuurlijk overheerlijk Thai’s streetfood. Heerlijke curry’s, de enige echte Pad Thai en verse kokosnoten. Een walhalla voor liefhebbers van Aziatisch eten.

Chiang Mai en Pai op de scooter

In het noorden van Thailand ligt Chiang Mai. Een heerlijke stad met tal van bezienswaardigheden en activiteiten in en om de stad, maar tóch een stuk relaxter dan Bangkok. Vanwege haar hogere ligging zijn de temperaturen hier vaak ook aangenamer. Je vindt hier prachtige natuur, rijstvelden en watervallen. Vanuit Chiang Mai kun je het noorden van Thailand verder ontdekken. Vooral het laid-back Pai is een populaire bestemming. Als je van avontuur houdt, huur je een scooter en rijd je zelf naar Pai. Not for the faint-hearted, want deze route heeft maar liefst 762 bochten.

tuktuk bangkok
tuktuk bangkok

thai nature
thai nature

thai woman
thai woman

Top reizen naar Thailand

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Meer blogs over Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8