Home
Blog
Bestemmingen
Schitterend filmje van Myanmar het Gouden Land

Schitterend filmje van Myanmar het Gouden Land

op 29 januari 2016
1 minuut leestijd
Schitterend filmje van Myanmar het Gouden Land

Kijk dit filmpje genaamd "The Golden Land of Myanmar" en jij weet waar jouw volgende reis in Azië naar toe moet gaan! Wat een fijne beelden van een prachtig land!

Myanmar is nou zo'n typisch land waar je juist nú heen moet gaan. Het is nog puur. Het is vriendelijk. En Myanmar is nog niet overspoeld met toeristen. Myanmar stond natuurlijk ook niet voor niets in onze Top 15 reisbestemmingen voor 2016. Deze beelden laten nog maar eens zien waarom je Myanmar bovenaan op je bucketlist moet zetten.

Het filmpje is ingestuurd door Inge Bouw, één van onze bezoekers. En dat vinden wij bij Rondreis.nl natuurlijk al te gek, maar helemaal als het zúlke mooie beelden zijn! Inge is fotografe en dat is terug te zien in de beelden die ze in Myanmar gemaakt heeft. Mooie composites, met oog voor detail. Maar het zijn vooral de vrolijke en speelse beelden van de lokals in Myanmar die ons echt doen smelten. Good job Inge!

Inge maakte de reis door Myanmar in juli en augustus van 2014 en bezocht onder andere Mandalay, Bagan, Inle Lake, Kalaw, Ngwe Saung en de hoofdstad Yangon.

Top reizen naar Myanmar

Reisorganisaties met reizen naar Myanmar

Meer blogs over Myanmar

Beoordelingen van Myanmar

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
7.9
Cultuur
8.7
Stranden
7
Steden
7.2
Eten & drinken
7.5
Activiteiten
7.8