Home
Blog
Bestemmingen
Beautiful Bali: Écht een waanzinnig mooi Bali filmpje

Beautiful Bali: Écht een waanzinnig mooi Bali filmpje

1 minuut leestijd
Beautiful Bali: Écht een waanzinnig mooi Bali filmpje

Oké wij willen terug naar Bali, NU! Wauw! Dit filmpje (met onwijs mooie drone-beelden) laat Bali op een werkelijk adembenemend mooie manier zien. Kijk en geniet!

Wanneer je aan Bali in Indonesië denkt, is het beeld van hordes toeristen languit liggend op uitgestrekte stranden wellicht het eerste dat in je opkomt. Bali heeft echter zoveel meer te bieden. Van mooie stranden met rotsformaties tot pittoreske dorpen en gave watervallen. Er zijn momenten dat je je in een sprookjeswereld waant, zo mooi. Kijk dit filmpje en zwijmel weg bij the all time favourite! 

50 Shades of Blue

Heldere wateren in alle tinten blauw vind je rondom Nusa Penida, een eiland dat bij Bali hoort. Ontdek de onderwaterwereld van Crystal Bay (0:28) en maak een wandeling naar Titibahu Beach dichtbij Atuh Beach aan de oost zijde van het eiland (0:51). Voor een meditatieve sfeer ga je naar Lake Batur (0:45). Ook Kuta Beach mag niet ongenoemd blijven. Dit vanwege haar wijde omtrek; niet vanwege het water, dat kleurt namelijk meer grijs dan blauw. ;)

Ubud en Bedugul

In een reis naar Bali is Ubud een niet te missen hotspot. Ontdek deze geweldige plek al fietsend door de vele rijstvelden en -terrassen. Houd je van nog kleinere dorpen? Breng dan een bezoek aan Bedugul (0:56) waar zich tevens de Pura Ulun Danu Bratan watertempel bevindt.

Ruig Bali

Trek je waterschoenen aan als je de Balinese tempel Tanah Lot (1:56) bezoekt, die zich in zee op een rots bevindt. Bij laag water haal je de overkant wellicht net met droge voeten. Wanneer natte voeten geen probleem voor je zijn, geef je dan over aan de schoonheid van de Git Git- (0:34) en Tibumana waterval (1:47)

Heb jij na het zien van dit filmpje ook zin om (weer) naar Bali te reizen? Wij in ieder geval wel!

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1