Home
Blog
Bestemmingen
Zien: héérlijk filmpje over reizen op Bali!

Zien: héérlijk filmpje over reizen op Bali!

1 minuut leestijd
Zien: héérlijk filmpje over reizen op Bali!

Zodra wij deze beelden van tempels, stranden en rijstvelden zagen, kregen we instant heimwee naar het prachtige Indonesische eiland Bali. Ben jij er al eens geweest? Sowieso kijken, sowieso wanderlust!

‘Beaches, temples and chicken’, zo heet deze prachtige reisvideo van backpackers Albertu en Yago.  En dat is ook wel een beetje waar Bali in een notendop voor staat. Al is deze lijst niet uitputtend ;-)

Kijken maar!

Stromend water, geurende wierook, zwierige stoffen… De kleuren en smaken van Bali komen weer helemaal boven bij het zien van dit filmpje. De Balinese dansers, de lieve bevolking, de groene rijstvelden en natuurlijk de sate ayam… Je moet het meemaken om de magie te begrijpen! Maar het kijken van deze video doet een hoop!

Bali heeft alles!

Bali is trouwens nog zoveel meer! Wat dacht je van watervallen, dichte jungle en woeste vulkanen? En de zee leent zich uitstekend voor avontuurlijke watersporten als surfen en duiken. Reizen op Bali is één groot avontuur! Oh, mogen we alweer een ticket boeken?

Wist jij dit al?

Herinner jij je trouwens al die offers nog die op Bali overal op straat liggen? Als je er per ongeluk op stapt brengt het trouwens geluk. Vandaar dat de offers daar worden neergelegd. Soms moet je het geluk een handje helpen, niet waar? Ga je er expres op staan? Dan betekent dit juist ongeluk!

Bali temple
Bali temple

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1