Home
Blog
Bestemmingen
24 uur op Bali: héél gaaf filmpje

24 uur op Bali: héél gaaf filmpje

op 1 november 2016
1 minuut leestijd
24 uur op Bali: héél gaaf filmpje

Bali in Indonesië is een magneet voor reizigers vanuit alle hoeken van de wereld. En met recht! De magie, de cultuur en de schoonheid van Bali is in dit filmpje supermooi vastgelegd. Kijk en geniet!

De Nederlander Leandro Obrie maakte met zijn vriendin een rondreis Bali en maakte deze mooie beelden zelf! Hij vertelt zelf even wat ze allemaal gedaan hebben:

"Mijn vriendin en ik maakten de reis van ons leven. Het was voor mij sowieso een spannende reis aangezien ik van plan was mijn vriendin ten huwelijk te vragen in een strandhuisje aan de zuidkust van Bali. Dit deed ik op 28 september tijdens de zonsondergang. Alles gefilmd uiteraard omdat zij dacht dat ik een timelapse ging maken van de zonsondergang, not. Alle camera’s stonden op haar gericht maar dat had ze mooi niet door. Bijzondere plek, namelijk Bingin Beach helemaal onderin een klif. Koste ons een hoop energie om er te geraken met onze backpacks maar het was het allemaal waard. Hierna vertrokken we naar het binnenland.

Tijdens onze reis was ik een film aan het maken, “24 Hours in Indonesia”. Hierin wilde ik voornamelijk de Balinese cultuur vastleggen. Het stadje Ubud sprak ons het meest aan. Heel veel tempels in deze regio en werkelijk waanzinnig lieve mensen. Het eten is onwijs lekker, voornamelijk de rode Curry, en het blijft je continu verbazen hoe mensen daar leven. Na Bali hebben we ook een aantal eilanden bezocht, namelijk Gili Air, Meno en Trawagan. Gili Air was heel chill en je kon er goed tot rust komen, Gili Meno is niet zo ons ding omdat dit net iets TE rustig was. Gili Trawagan was voornamelijk toerisme en feestjes pakken.

Na de eilandjes te hebben bezocht keerden we terug naar de badplaats Sanur. Vanuit die plaats zijn we o.a. naar Uluwatu Temple, Tanah Lot en Pura Bolong Temple geweest. Je kijkt je ogen uit, prachtig. In Sanur is de nachtmarkt zeker een aanrader, hier eet je voor nog geen 2 euro overheerlijke gerechten die vers voor je gemaakt worden. Deze nachtmarkt werd onlangs verkozen tot beste nachtmarkt van Bali. Als je last hebt van een gevoelige maag wil dat nog wel eens verkeerd uitpakken want het is alles behalve hygienisch!"

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1