Home
Blog
Bestemmingen
Must-see voor Azië-fans: prachtig filmpje van het échte Bali

Must-see voor Azië-fans: prachtig filmpje van het échte Bali

1 minuut leestijd
Must-see voor Azië-fans: prachtig filmpje van het échte Bali

Bali een druk eiland vol zuipende toeristen in resorts? Think twice! Dit filmpje toont Bali’s eeuwige, pure schoonheid!

Twijfel jij nog of je Bali op je bucketlist moet zetten? Ben jij bang dat Bali één en al toerisme is en je tussen de dronken Australiërs in een foute tent beland? Kijk dan zeker even deze video over het echte Bali.

Mijd het toerisme

Toegegeven: Bali kent zeker drukke plekken en ontvangt elk jaar weer hordes toeristen. Maar er zijn ook zeker nog plekjes waar je de ultieme schoonheid van het Indonesische eiland kunt ontdekken. Je moet alleen wel weten waar je kijken moet. De maker van onderstaand filmpje wist dat zeker wel en toont in zijn video waarom Bali nog steeds een echte bucketlist-bestemming is.

 

Het echte Bali

Vermijd de toeristische plekken (looking at you, Kuta) en ontdek de eeuwige schoonheid van Bali. Dit zit hem in meerdere dingen. Het eiland heeft de mooiste rijstvelden ter wereld, gelegen op de heuvels en omringd met palmbomen. Locals zijn daar nog dagelijks aan het werk met hun vee en gereedschap om de volgende oogst tot een succes te maken.

En dan is er natuurlijk ook de prachtige kust. Bali heeft écht nog onontdekte strandjes, waar je alleen komt per scooter, te voet of per bootje. Ga surfen op de fantastische golven, bezoek een tempel aan (of in) het water of ga duiken en snorkelen en zie wat Bali onder water te bieden heeft. Heb je mazzel? Dan ben je misschien getuige van een Balinese ceremonie, optocht of dans. De maskers en kostuums worden door echte ambachtslieden op traditionele wijze verworven.

Zoek de rust op en luister naar de geluiden van Bali, ruik de geuren en proef het heerlijke eten. Geniet van zonsopgangen en zonsondergangen, bezoek watervallen in het binnenland en verblijf in een simpele bamboehut in een kleinschalig resort. Contact mat locals is de kers op je Bali-taart!

Balinese surfing
Balinese surfing

Balinese
Balinese

Top reizen naar Bali

Reisorganisaties met reizen naar Bali

Meer blogs over Bali

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1