Home
Blog
Bestemmingen
Ervaar Thailand met dit schitterende filmpje

Ervaar Thailand met dit schitterende filmpje

1 minuut leestijd
Ervaar Thailand met dit schitterende filmpje

Het land van de glimlach in Azië staat garant voor een prikkeling van al je zintuigen. Proef, ruik, luister, bewonder en geniet tijdens dit Thailand-filmpje!

De immense rotspartijen, schitterende stranden, groene jungle, drukke steden, kruidige curry’s en een rijke culturele tradities maken Thailand tot een veelzijdige reisbestemming.

Makkelijk reizen

Voor zowel de ervaren reiziger als beginnende backpacker is Thailand een geschikt land. Reizen naar een andere plek is goed te regelen via lokale bus en trein. In de stad wordt je met plezier verder geholpen door de lokale bevolking of vervoerd met een tuktuk of busje, waar - ook als je denkt dat deze vol zit - altijd nog een plekje vrij is.

Veelzijdig Thailand

Verruil na aankomst het drukke Bangkok voor rustgevende uitzichten vanuit een boot op weg naar de rotspartijen van Phi Phi, waar de film The Beach met Leonardo DiCaprio opgenomen is. Of kies voor de jungle in het noorden van Thailand. Breng een bezoek aan meerdere tempels verspreid over het hele land en dompel je onder in eeuwenoude wijsheden van het Boeddhisme. Oefen je mindfulness-skills, zodra je overrompeld wordt door een verfrissende tropische regenbui. Houd je van een feestje? Ga dan naar de eilanden Koh Samui en Koh Phagnan. Daar vind je ook de meest geweldige vuurshows.

Rijst zoals je het niet eerder geproefd hebt

Laat je verrassen door de vele geuren en smaken van uiteenlopende curry-gerechten en meer. Ben je benieuwd waar de lokale specialiteiten vandaan komen? Bezoek dan de floating market in Damnoen Saduak op 100 kilometer buiten Bangkok. Gotta love Thailand! 

buddha bangkok
buddha bangkok

thai food
thai food

 

Top reizen naar Thailand

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Meer blogs over Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8