Home
Blog
Bestemmingen
Video: Wonderschoon Bangkok en Zuid-Thailand

Video: Wonderschoon Bangkok en Zuid-Thailand

1 minuut leestijd
Video: Wonderschoon Bangkok en Zuid-Thailand

Dit filmpje van Thailand vertelt het verhaal van het land van de glimlach, van bootjes, bloemenkransen, olifanten en nog veel meer! Hele vette actie- en dronebeelden!

Dit supergave filmpje van Thailand wilden we jullie niet onthouden. De video toont hele toffe actie- en dronebeelden van Bangkok, Khao Sok, Krabi en Koh Lipe. Wauw, wat is Thailand – en zeker het zuiden – toch ongelofelijk mooi! Liefde voor reizen door Thailand!

Natuur en cultuur

Tuktuks, boten, metro’s… Vanuit deze typische Thaise vervoersmiddelen krijg je de hectiek van het land goed mee. Maar vergeet ook de paradijselijke stranden en het binnenland niet. Thailand heeft een geweldig, gevarieerd landschap, met een misschien nog wel indrukwekkendere cultuur. Je beleeft Thailand het beste tijdens een lange rondreis, maar het kijken van onderstaande video is een goede eerste stap!

Van Bangkok tot Koh Lipe

Het zuiden van Thailand ontdekken? Van Bangkok tot eilandje Koh Lipe in het uiterste zuiden van Thailand kom je een hoop moois tegen! Zowel qua natuur als qua cultuur. Bangkok bruist, heeft de mooiste tempels, het lekkerste streetfood en de gekste uitgaansgelegenheid. Nationaal Park Khao Sok is een uniek stuk natuur dat bekend staat om de bamboehutjes op het blauwe water en de groene omgeving. Nog verder naar het zuiden begint het echte paradijs: de mooiste stranden – druk of rustig – wisselen elkaar af. Voor elk type reiziger is er een geschikt Thais eiland. Maar aan Koh Lipe kan toch niemand een hekel hebben?

Bangkok
Bangkok

Koh Lipe
Koh Lipe

Top reizen naar Bangkok

Reisorganisaties met reizen naar Bangkok

Meer blogs over Bangkok

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8